Cigarettetui dörr och Custom tryckt med ditt foto
Håll dina cigaretter i en cigaretthållare anpassas med en fotoutskrifter eller gravyr.
Sortera efter: pris - popularitet
nya produkter
99,95 Kr
- 105 röster
33 kommentarer

Gör en personifierad gåva till någon som röker verkar a priori lättare än en icke-rökare. Anledningen är främst på grund av det större antalet möjligheter som finns i synnerhet med alla tillbehör som behövs för att röka; ljusare, eventuellt med piprensare och nyligen alla attiraljer av den elektroniska cigaretten är några gåva exempel rökning användbar för en person som röker. För att vara ännu mer original, Gravissimo erbjuda dig en anpassad gate array cigaretter vackraste effekt.

Välj en personlig cigarettetui för en original- gåva för din rökning vänner

När du har turnerat den vanligaste närvarande riktar sig till personer kära att markera födelsedagar, kalender helger som jul eller Alla hjärtans dag, kommer du snart att behöva hjälp med att hitta nya kreativa idéer . Om personen är för detta är rökiga, expanderar dramatiskt utbudet av möjligheter. Särskilt vid en tidpunkt då en förstärkning av anti-rökning lagstiftning kräver tillverkarna att fästa varje paket bilder som avskräcker rökare använder tobak för att skydda deras hälsa.

Nedan är en serie personliga dörr cigaretter för att skräddarsy till din böjelse. Den bästa bilden av dig som du kommer att bli dyrt Destine detta objekt eller en semester foto insamling blir helt lämpligt. Varför inte skriva ut eller gravera namn älskade ovan fotografi? Detta eleganta fall gör att dina vänner att bära sina cigaretter lätt. Så för dem att tveka inte att erbjuda denna originella och särskilt välkommen i dessa tider, en unik och originell gåva som kommer att medföra en verklig plus i det dagliga livet för den person ...

Andra gåvor kategorin "Accessoarer- & Lättare" kan intressera dig:

Cigarett Custom Door för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
kundservice Måndag till fredag, från 09:00 till 13pm och från 14h till 18h
+33972554532 (På engelska) eller service.client@gravissimo.fr
nyheter Kolla in vår Facebook-community
kundrecensioner .
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
IPhone / iPad
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2018 All rights reserved.