Kortinnehavaren personlig banklån besök med foto eller logotyp
Upptäck vårt visitkort eller anpassade dörrar kredit med foto eller företagets logotyp för att få uppmärksamhet på jobbet.
Sortera efter: pris - popularitet
nya produkter

Visitkortet är ett viktigt tillbehör, en klassisk av arbetskraften och affärsutveckling. Oavsett om du är en entreprenör, kommersiell eller professionell, är det alltid rekommenderat att lämna dina kontaktuppgifter till dina kontakter att bli påmind om ett citat, en för spårning eller bara för att fastställa en ny tid.

Att ha ditt visitkort med dig hela tiden, och att distribuera dem till dina kunder och potentiella kunder, tänk glida i fickan eller väskan personlig korthållare. Stål, kommer det att skydda veck och tårar för att ge en oklanderlig bild av ditt företag.

Skapa en anpassad kortinnehavaren i bilden eller ditt företag att överraska dina kunder eller att erbjuda en originell present fall

Att stå ut från andra företag, anpassa dina tillbehör som passar dina behov och gör väl skillnaden med tävlingen. Ladda upp ditt företags logotyp, en bild, en slogan eller kanske din senaste reklamkampanj, komponera ett unikt fall som kommer att markera sinnen din publik under ett möte eller företagskonferens. Du hittar i våra online-assistent olika typsnitt och konstnärliga filter om du vill variera din anpassning.

Kortinnehavaren erbjuds alla anställda i företaget, handel som tekniker. Kom också ihåg att beställa dem från grunden för ditt företag att börja din utforskning av en märklig eller som en corporate gåva att överraska dina kunder. Den personliga kortinnehavaren också ett originellt sätt att alltid hålla dig på dina bonuskort, krediter eller kuponger. Detta är en användbar gåva som kommer att följa dig i flera år och som kommer att ge dig en modern och originell.

Andra gåvor kategorin "Personifierad Gava för Office" kan intressera dig:

Dörr personligt kort för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
kundservice Måndag till fredag, från 09:00 till 13pm och från 14h till 18h
+33972554532 (På engelska) eller service.client@gravissimo.fr
nyheter Kolla in vår Facebook-community
kundrecensioner .
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
IPhone / iPad
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.