Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Anpassade telefon påse med ditt foto


Anpassa din telefon påse med ditt foto och meddelande. En originell present som passar alla telefoner och smartphones
Sortera efter: pris - popularitet

Idag följer vår mobila oss överallt. Tillhandahålla personlig skalet är en originell gåva som markerar andarna. Enkelt att skapa, det bara tillräckligt för dig att vara kreativ för att slutföra din beställning på några minuter!

Det finns täcker alla former för att ge gåvor för alla tillfällen. Smartphone i varje ficka. Anslutningen är omedelbar. Så varför inte lägga till en bild till din telefon genom att välja en personlig gåva? Detta lock kan stängas med en vit eller svart spets du väljer beroende på bilden. Om svart är närvarande i bilden, väljer mörkret! Men jeans modellen också vackra skapelser. Vårt tips: Välj ett foto med nyanser av blått eller på annat sätt spela kontraster med orange dominerar i bilden! Din nya tillbehör kommer emuleras och svartsjuk!

Skydda din smartphone medan dekorera den smakfullt med personlig telefonficka

Vi erbjuder ett mycket brett utbud av fall och skal för de mest populära smartphone-modeller. Men om din modell inte är tillgänglig, så välj en av de tillbehör som presenterar standardstorlekar och kan passa alla modeller av bärbara datorer.

Den fotografiska konsten alltmer uppskattat. Visst du har några vackra bilder till värde. Vi kan skriva ut omslag med bilden av ditt val. Detta kan vara en bild av dig med den person du vill erbjuda detta tillbehör. Men det kan också illustrera en passion för den person som du kommer att göra en underbar gåva: en bild av djur, katt eller hund, till exempel, en sport foto eller favoritaktivitet, en maträtt, en specialitet gourmet eller symbol som står för den personen. Personlig telefonficka bevisa att du tänker för personen eftersom du vet hans smak. Illustrationen och fotografisk personalisering objekt är en vacker konstnärlig idé!

Andra gåvor kategorin "Telefon OCH Tablet beställnings- fall" kan intressera dig:

Personlig telefon påse för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.