Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Anpassade emaljerad metall vägskylt med text och bild


Metallplatta gata förses med dina bilder och text av ditt val för en originell present eller en personlig inredning.
Sortera efter: pris - popularitet

Du flyttar till en ny lägenhet eller ett nytt hus och du drömmer om en unik dekoration? Med våra gatuskyltar, kommer du att kunna namnge varje korridor, vinklar och vrår i ditt nya boet och skapa en egen atmosfär. Tryckt aluminium, de perfekt härma originalet. Du kommer att ge en mycket realistisk urban känsla din inredning.

Dina barn eller tonåringar älskar avgränsa deras utrymme med personlig vägskylt fäst vid dörren till sitt rum. Välj en rolig bild med honom, hans porträtt, en illustration av sin hjälte eller hans favoritband som du kan stilisera med konstnärliga filter som erbjuder vårt online-konfigurator. Lägg sedan till hennes namn och / eller meddelande som barn är särskilt förtjust som "ingång försvar, stygga barn." Garanterad framgång!

För mors dag eller fader, ge detta personlig gåva att uttrycka all den kärlek som du bär dem. De kommer att beröras för att ta emot en symbol för ett gatunamn med en inskription "de bästa pappor" "den vackraste mamman" och ett fint foto

Erbjuder en personlig vägskylt att dekorera ditt kontor eller dörren till ett barnrum

En höjdpunkt kommer att bli förvånad över att få i slutet av läsåret gåva några rader skrivna av hans studenter som "till den bästa läraren" på en plakett som bär hans namn på samma sätt som en examen. Hon visade ingen tvekan en framträdande plats i sin klass i minnet av delaktighet med dina barn.

För Alla hjärtans dag, vi erbjuder en vacker rosa modell med många hjärtan. Du kan lägga till ett foto av din familj, ett minne av ditt bröllop till exempel, och en romantisk budskap. Ge denna gåva att bli älskad i en romantisk middag är garanterat att överraska och att föreviga denna känsla av kärlek varje dag när dina ögon faller på denna dekorativa objekt. Om du är en entreprenör, kan du anpassa din originellt sätt med inskriptioner kontor för att avgränsa offentliga och privata utrymmen, till exempel, eller för att ange namnet på varje anställd och hans tjänst på dörren till sitt kontor. Känn dig fri att göra din personliga vägskylt med din logotyp för extra effekt.

Vi återger mycket troget din komposition. Dina foton kommer att förstoras genom vår färgsublimeringsteknik. I vår konfigurator hittar du filter om du vill ge en konstnärlig sida till dina bilder, men också olika teckensnitt för alla att finna lycka.

En personlig gåva idé att erbjuda till jul, en födelsedag eller en inflyttningsfest, så att alla har en illusion av att ha en gata uppkallad efter honom. Särskilda gatuskyltar fars dag eller Alla hjärtans dag kommer att ha stor framgång med dina nära och kära och kommer att göra dessa festligheter ett original och unikt tillfälle.

Andra gåvor kategorin "Personifierad Gava FÖR Trädgården" kan intressera dig:

Gata plattan Personlig för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.