Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Hållare Personlig bild för sovrum eller toalett entré


Våra anpassningsbara dörrskyltar med ett foto eller ett meddelande är en perfekt present att känna igen ett rum som rummet av en baby
Sortera efter: pris - popularitet
nya produkter

Den gör sig personliga dörrskylt är ett dekorativt tillbehör som inte alltid tänka och ändå gör att många tjänster! Kasta in ett namn, ett roligt meddelande, ett nummer eller en logotyp, är dörrskylt signalering, varning, märkning ... så många bra idéer som anpassningar! Här är en idé av baby gåva att välkomna honom i hans rum!

Dekorera dörrar och föra dem en twist

För att sätta en touch av fantasi i din inredning, anbringa en plakett med namnet på dina barn, sina bilder eller deras favorit illustration på dörren till sitt rum. Tonåringar kan föredra små humoristiska meddelanden eller ingångsförsvars varningar. Det är också en bra idé att anpassa lådor och förvaringslådor på ett originellt sätt.

Om du är en professionell, är detta den perfekta innebär att indikera t.ex. antal rum, väntrum, privata hörn, namnen på de anställda vid ingången till kontoret ... Kom ihåg att lägga din logotyp för att hålla mer till företagets image.

Varje rum behöver en unik design med en egen dörrskylt

Solid, med oklanderlig finish, kommer dessa glasfiber dörrskyltar ser bra tack vare exakt färgåtergivning och kontrast återges av färgsublimeringsprocess som består av impregnering av pigmenten i materialet.

En personlig dörrskylt kommer att vara en perfekt present till en inflyttningsfest, att välkomna ett barn, en julklapp eller bara för att förbättra din heminredning unikt och originellt sätt.

Andra gåvor kategorin "Personifierad Gava för inmatning" kan intressera dig:

Dörrskylt Personlig för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.