Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Anpassade kök skärbräda med trä bild, glas


Hugga förses med dina färger och med ditt foto, gåva för mamma!
Sortera efter: pris - popularitet

Skärbrädan är ett oumbärligt redskap i köket. Du kan inte göra utan och du använder den varje dag för att hugga grönsaker eller skära fjäderfä. För att detta ska vara mer praktiskt, ofta lämnar dig till hands, sol, nästan som hans kök dekoration. Desto större anledning för det att vara både robust och vackra. Din skärbräda och personlig gör att du kan ha en unik gåva, som matchar inredningen i ditt kök eller din bild kommer du glad och stolt att ställa ut.

Bra kockar väcka kocken i dem genom att anpassa sin tallrik med sin kulinariska prestation, vackrast tårta, cup-kakor vackert dekorerad gyllene eller en pizza ... Du kan också skapa din egen montage med flera klichéer, avgifter anpassning erbjuds tillåter många kombinationer.

Älskare kommer att njuta av inredning skapar en skärbräda i linje med utseendet på sina kök, illustration tonal, en cover på temat tapeten eller kakel. Du kommer att ha en unik tillbehör helt matchas med ditt kök och att ingen kommer att vara på din bild.

Erbjuder en skärbräda personifieras till din farmor eller din pappa för en unik gåva!

Du hittar i vår online assistent, konstnärliga filter som du kan använda för att ge din skapelse en popkonst ande eller tecknade till exempel. Tillsätt sedan ett meddelande genom att välja ett original typsnitt och voila! Vi återger troget din komposition genom vår färgsublimeringsteknik. Pigmenten är impregnerade in i materialet (glas) och är fästa i tid trots de många tvättar i diskmaskinen. Med den här metoden är färger uppfylls, och kontrasterar ljusen iväg till ett resultat så nära originalet.

Erbjuda denna unika gåva till mormor till jul eller parti mormödrar, men också för att tacka henne för hennes goda mat söndag. Tänk diskret fotografera hans sista cirkel och lägga till en text medan ömhet. Erbjudandet en pappa för hans födelsedag är att komplettera köket eller uppmuntra honom att även diska med lite humoristiskt meddelande. Det är också den perfekta presenten till en inflyttningsfest eller den första julen för ett barn som tar bort i sin egen lägenhet. De kommer att tacka dig alltid måste tänka på en personlig gåva som bekvämt och så original. En skärbräda anpassad göra stor skillnad i ditt kök och ge en originell touch till din inredning. Användbar och praktisk, kommer detta tillbehör vara viktig förutom att vara estetiskt tilltalande.

Andra gåvor kategorin "Personifierad Gava FÖR Matlagning" kan intressera dig:

Anpassad skärbräda för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.