Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Anpassade foto hänge och halsband medaljong tryck billigt


Erbjud en originell present med vår personliga halsband med ett foto av dina nära och kära. En dyrbar gåva att påminna honom om att du älskar honom.
Sortera efter: pris - popularitet

Om du vill ha en bit av fantasi runt halsen samtidigt som du stänger till porträttet av din älskling, är dessa hängsmycken personlig bild rätt för dig! Fint utformad och vilt feminina, kommer de ser bra ut på en fin urringning och vackra former, runda, ovala eller hjärta, alla mycket elegant är perfekt för underhållande din customization. Dessa egna smycken är perfekta att ge som en mors dag present till exempel!

Erbjuda ett foto halsband för en unik personliga smycken

Välj din bästa fotografi i färg, porträtt av ett barn eller ditt barn, en illustration som du är intresserad av, justera och gröda hängande på ett hjärta eller oval och sedan om du vill spela med de konstnärliga effekter som erbjuds av vår assistent linje för att ge det en stil av dina egna. Imitera och den gamla stilen hänge med färgeffekt eller skapa din Nashville popkonst för en rolig och udda utseende.

Känn dig fri att välja den mest färgstarka bilden, kommer den att återges, sublim genom vår sublimeringsteknik färgbild på våra smycken. Den pigmenterade vaxet ersätter bläcket värms till cirka 200 ° C, är det impregneras direkt i materialet av personliga smycken säkerställa felfri prestanda över tiden, skimrande färger och perfekt återgivning av ljusstyrka och kontrast.

Skräddarsydda halsband gör att du kan hålla ett minne av en älskad part för tidigt. Tillsammans med en silverkedja, kommer ditt foto medalj inte lämna dig och kan också vara tillgänglig som ett hänge eller hänge första barn. Välj personifierade gåvor för att behaga omkring dig, oavsett ålder eller kön Gåvomottagarna!

Vackra hängsmycken personlig med ett färgfoto

Våra personliga foto hängen göra vackra fotopresenter, unika och originella, till priser mer än rimligt för en händelse för att markera en milstolpe, till fars dag, en födelsedag, Alla hjärtans dag eller något tillfälle att visa din kärlek. En personlig gåva som kommer att misslyckas den man eller kvinna som tar emot det. För en man, bör du ovala eller runda, medan Mrs uppskattar våra speciella hjärtformade hängen.

Börja snabbt anpassa en bild medaljong och erbjuder en komplett uppsättning för din mamma eller din fru befälhavare också en anpassade ingraverat armband eller ett armband. Vi erbjuder också ett fint foto ring din fru kan bära varje dag. Gör det fullt av bijouterier för att möta kvinnan i ditt liv! Och om hon föredrar guldpläterade hängande eller fotogravyr hängande, upptäcka våra smycken graverad guldpläterad eller silver. För en liten avgift kan du njuta av en personlig gravyr på ett foto hänge graverad eller stål hängande militära platta.

Andra gåvor "Hangen" kan intressera dig:

Pendel personlig Foto för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.