Zodiac Gold hängande halsband med anpassade ingraverat foto / text
Om du är ett fan av astrologi så njuta av vår personliga halsband med stjärntecknen graverade med ett foto.
Sortera efter: pris - popularitet

För nästa födelsedag din fru eller ditt barn, erbjuder en personlig hänge Zodiac guldpläterad. Denna smycken dekoreras på bekläda med en av de 12 stjärntecknen präglade och är i 18K guld. På baksidan, kan du lägga till ett födelsedatum, ett namn eller en personlig bild för att bränna. Med vår online guiden kan du direkt se rendering av din skapelse innan validering och slutföra din beställning.

Vackra hängen Zodiac guldpläterad anpassade ingraverat slagverk

Sedan vårt team, med etsning av slagverk, förbinder sig att uppnå dina noggrant graverad gåva och du kommer att få i ett par dagar! Genom snabba och flera distributionssätt, kan du välja det paket som bäst passar dig i förhållande till din budget och din tid.

Om tecken på eld, jord, vatten eller luft, finns i vår butik varje stjärntecken. I samband med ett dop eller en födelse, kommer denna juvel vara en stor personlig gåva för en baby eller barn. Som kan erbjudas samt till en liten flicka till en pojke, kommer denna fina juvel förbli en unik souvenir för den person som tar emot det. också erbjuda en kanal för barn som gör det möjligt för honom att bära den omedelbart. Att växa upp, bara han behöver göra är att byta kanal att fortsätta att bära den så länge han vill

Erbjuda ett original Zodiac hängsmycke med ett foto och meddelande

En pläterade pendel personlig Zodiac guld kan också erbjudas i största, man eller kvinna, för en födelsedag, jul, mors dag eller fars dag. Mest känsliga för astrologi och dess innebörd kommer att vara glada över att bära varje dag deras stjärntecken runt halsen med, dessutom en originell och diskret personlig gravyr baksidan av hänge.

Andra gåvor "Hangen" kan intressera dig:

Guldpläterad Zodiac hängande Custom för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
kundservice Måndag till fredag, från 09:00 till 13pm och från 14h till 18h
+33972554532 (På engelska) eller service.client@gravissimo.fr
nyheter Kolla in vår Facebook-community
kundrecensioner .
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
IPhone / iPad
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.