Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Graverad Häng 18K guldpläterad med bild + text


Anpassa och bränna 18k guldpläterade hänge med ett foto och ett meddelande. En unik gåva!
Sortera efter: pris - popularitet

Om du älskar smycken, låter Gravissimo du väljer en anpassad guldpläterade hänge 18K att erbjuda för skojs skull. Du väljer mellan olika former ... Halsbandet eller ID plattor för den klassiska sidan. En hjärtformade halsband för kärlek för att förklara ett jubileum att fira. Om du vill fira en födelse, ett dop med dessa rullar former som också gör att du kan lägga till ett foto. Låt din fantasi och skapa original smycken för unika uppmärksamhet.

Välj ett hänge graverad guldpläterad för för mors dag eller fars dag och överraska dina föräldrar! Ett foto hängande kommer att tillåta dem att hålla porträtt av sina barn runt halsen, så nära sitt hjärta, hela dagen. Du kan också välja ett hänge barn att fira gemenskap eller dop barnet. Lägg datum händelsen och hans namn så att han kan hålla en unik minne av denna viktiga semester i sitt liv.

En rad berlocker graverad guldpläterad för alla tillfällen

Du kan anpassa stilen på ditt hjärta hängande genom att ändra typsnittet från dem som föreslagits av vår assistent, kan du också lägga till ett foto, logotyp, symbol och ännu mer originalitet, vissa modeller redan graverad med ett litet hjärta eller kärlek. Det kommer att göra mer än lägga till en bild eller en liten text som "Jag älskar dig" på denna hjärta halsband. För att inte nämna den oundvikliga zodiakens att brinna på baksidan av ett förnamn och ett födelsedatum. Din graverade smycken kommer att hjälpa dig stolt visa din stjärntecken.

och anpassa din smycken enligt dina önskemål av en text och / eller bild på framsidan och / eller på baksidan. Du kan också välja originalmönster som en klöver, en ängel eller bara ett hjärta. Din sammansättning ska reproduceras exakt och noga genom mekanisk gravyr, tekniska juvelerare, vilket garanterar en finish och en mycket detaljerat. Njut av anpassning och erbjöd en säker betalning för att skapa en vacker personlig gåva till din smak. Din beställning kommer att levereras direkt till ditt hem i smyckeskrin eller presentförpackning.

Erbjuda en personlig guldpläterad hänge med ett foto och text

För att slutföra din graverad gåva, tänk på matchande sträng, så här, utan att behöva vänta på att bära denna vackra pärla graverad! Oavsett om du väljer en försilvrad eller guld kedja kedja eller en satin sladd, erbjuder personlig halsband redo att bäras. En guldpläterad graverad personlig hänge är en originell present som kommer definitivt den som tar emot det. Alla möjligheter är bra att ha kul eller att föreskriva att denna unika och billig, en kärleksförklaring, en födelse, ett dop, bröllop, födelsedag, Valentine ...

Och om du föredrar mer solid silver eller stål, även upptäcka vår silver hänge eller stål medaljsamling. Ett brett urval av personliga smycken väntar på Gravissimo. Också våra personligt armband ingraverat armband, silver signetring, runda örhängen eller bild medaljong militär plattan för att skräddarsy. Och för budgeten, kan du istället välja en fin bild nyckelring hjärta för kvinnor eller män, som gör att du kan markera ett speciellt tillfälle på ett unikt sätt. Välj smycken kvinna röra din mamma och visa henne hur mycket du älskar henne.

För en man idé, kan du också välja våra egna par manschettknappar, finns i runda eller fyrkantiga format. Skapa en verklig prydnad på anpassningsbara smycken för mannen armband och en fotogravyr hänge som din man eller pappa kan bära varje dag för att arbeta.

Andra gåvor "Hangen" kan intressera dig:

Guldpläterad hängen för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.