Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Smycken stål graverad med bild och text


Upptäck personliga smycken hängsmycken med dessa anpassningsbara stål graverad med ett foto och text som ett namn.
Sortera efter: pris - popularitet

Välj en anpassad stål hänge är att välja en modern och trendiga smycken, möjlighet att markera en speciell händelse med originalitet och elegans av gravera ett namn, ett personligt foto, ett viktigt datum eller en kärleksförklaring.

Män uppskattar lyckad kombination av metall och kol. Personlig på ena sidan av en tatuering-drake, symbolen för Yin och Yang, eller en modern design och den andra med ett namn, födelsedatum, ett foto eller ett personligt meddelande. För att ge en gåva till en tonåring eller en man med en stark look. Välj detta för en viktig händelse som din bröllopsdag eller fars dag och tillfredsställa de du älskar med ett fyllt objekt symbol och kärlek.

Fint hänge graverad stål slagverk som original personlig gåva

feminina sida, men inte alltför stor för en kvinna i läderimitation och rock'n'roll, anpassade stål hänge är prydd med en överlagring av små stenar för en mycket elegant stil. För dem som vill göra en kärleksförklaring till sin hustru, väljer denna juvel graverad med din frieri eller redogörelse för dina känslor. Symbol för enighet, erbjuda en gåva graverad duo för fusional, knarkare, var och en med namnet på en annan.

Erbjuder personlig metall hänge med en personlig bild och ett budskap om kärlek

En vacker pendel personlig billig stål, ge dina nära och kära för att markera viktiga händelser, en Alla hjärtans dag eller en födelsedag. Denna personlig gåva är din garanti av exceptionell kvalitet och försäkran om att hålla din text och foto med mekanisk gravyr som vanligen används av guldsmeder. Erbjuder gjort diskret men elegant, är tekniken väl behärskas av våra produktionsteam i över 7 år. Varje produkt har arbetat för att uppnå bästa möjliga i förhållande till din skapelse. Vi tvekar inte att spendera tid att förbättra, justera och fokusera dina anpassningselement.

Andra gåvor "Hangen" kan intressera dig:

Anpassad stål hänge för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.