Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Kedja för din personliga eller graverade hängen i Gravissimo


Välj en kedja för din egen hängande som skapades på Gravissimo med ditt foto och ditt unika meddelande.
Sortera efter: pris - popularitet

Du beställer bara en anpassad hängande och du är på väg att ge den till en i förhållande till hans eller hennes födelsedagsfest. Det är en vacker gåva som ser bra ut runt halsen. Men när vi får en sådan gåva, du alltid ser fram emot att bära det omedelbart. Att inte svika den man eller kvinna som du njuta, överväga slutföra din gåva med en matchande kedja.

Vi valde olika storlekar av modeller passar både för kvinnor, män, men även för barn, men de flesta ädla material såsom silver och 18k guldpläterad klassiska. Och för alla smaker, hittar du också mer moderna kedjor med satin sladd rosa, blå eller svart trendiga.

Följa din personliga hänge sträng kvalitets guldpläterad eller massivt silver

vana juvelerare kommer att vara nöjd med hur juvelerare maskor: Venetian, Figaro, Curb eller Forcat bland andra och kvaliteten på våra produkter, inklusive säkra spännen. Välj utformningen av länken är framför allt en fråga om smak men också estetik, kommer allt att bero på storleken av den valda myntet. För spädbarn halsar, kommer födelse medaljer markeras på en mycket tunn modell. En starkare koppling balansera större medaljer.

Ett hänge silverkedja eller guldpläterade är det viktigt komplement tillbehöret med personlig hänge. Stoppade i din presentförpackning, kommer det att låta din älskade omedelbart prova närvarande. Utan det, är det som om du bjuder en fjärrkontroll bil utan batterier ... Det kan endast säljas för att ersätta en gammal trasig kedja, till exempel.

Andra gåvor "Hangen" kan intressera dig:

Hängande kedja för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.