Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Zodiac silverhänge Custom graverad med foto


Beroende av astrologi? Njut av våra personliga hängsmycken med silver stjärntecknen graverade med ett foto och text.
Sortera efter: pris - popularitet

För en ursprunglig födelsedagspresent, köpa en personlig Zodiac hängsmycke med stjärntecken ingraverat på framsidan. På baksidan, kan du lägga till en personlig bild eller text av ditt val genom vår anpassning guiden. I 925 ‰, här är en elegant och original smycken till dig själv och ge till dem du älskar eller bara för skojs skull.

För en födelse eller dop, är detta en originell idé för en personlig gåva. För spädbarn och småbarn, lägga på baksidan av denna runda hängande födelsedatum eller datum för dop och deras bild eller namn. Om du gudfar eller gudmor av en baby, till exempel skapa en present till sin uppmärksamhet och följa det till en idealisk kanal för honom, med en längd av 25-38 cm.

Erbjuder en Zodiac hänge personlig silver med ett foto och meddelande

Och för en födelsedag eller till jul, en personlig Zodiac hängsmycke pengar största glädje, man eller kvinna, anhängare av astrologi och stolt över att bära runt halsen deras zodiakens. Aries, Gemini, Stenbocken, Jungfrun eller Scorpio, de tolv astrologiska tecken är här för din njutning. Hittar dem också guldpläterade finish, om detta material efter dina önskemål. Vi erbjuder också ett stort utbud av kanaler i silver eller guldpläterad att erbjuda en komplett närvarande till din vän eller din mamma.

Gravyren på baksidan är av slagverk. Detta innebär att en diamantspets slår juvelen att skapa personalisering. Denna metod ger ett resultat av brinnande kind "smycken" som spelar på reflektion av ljus och med en spegeleffekt.

Således, är du säker på att behaga dina nära och kära med denna gåva graverad unikt, oavsett tillfälle! Vuxna och barn kommer att älska att bära denna unika juvel och speciellt skapat för dem på initiativ av sina släktingar.

Andra gåvor "Hangen" kan intressera dig:

Silver Zodiac hängande Custom för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.