Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Hängande halsband graveras silver + första fotot


Anpassa och bränna din silverhänge med ett foto och ett meddelande. En unik gåva!
Sortera efter: pris - popularitet

För dem som föredrar silversmycken, har Gravissimo noggrant valt en rad skräddarsydda halsband i silver 925 ‰ för dig själv eller att ge ett barn eller barn som en gåva för ett dop till exempel.

Varje form sitt budskap, hjärtan för kärleksförklaringar, ID-plattorna till ett namn eller födelsedatum, rullar till en graverad bild. Så många idéer som meddelanden för att bränna. En gåva som med nödvändighet påverkar den man eller kvinna som tar emot det.

En rad silver hängen graverad alla dina händelser

Skriv in din text i varierande typsnitt bland de som föreslagits av vår assistent, kan du också lägga till ett foto, en logotyp, en symbol. Några av våra berlocker redan graverad med ett litet hjärta eller kärlek för ännu mer stil och det finns också fina runda modeller, fortfarande i fast silver, med stjärntecken för att bränna på framsidan av ett namn och en födelsedatum.

Anpassa din gåva och graverade som du vill på framsidan och / eller baksidan och vi återge ditt budskap mycket trogen igenom tekniken av mekanisk gravyr, gynnas av juvelerare, vilket garanterar en exakt yta och detaljrikedom.

Erbjuder personlig silverhänge med ett foto och en vacker text

Tänk också att gå in i kategorin tillbehör för att hitta matchande kedjan för dig att omedelbart föra denna magnifika pärla.

hängsmycken personlig silver, till ett mycket rimligt pris, att förklara din kärlek, att bränna alltid en händelse som en födelse, ett dop, bröllop ... Ett hänge som kommer att göra sin verkan i hjärtat av en vem får eller ha kul helt enkelt.

Andra gåvor "Hangen" kan intressera dig:

Personliga silverhänge för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.