Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Hängande halsband & Custom tryckt eller ingraverad i guld eller silver


Anpassa din hänge guld eller silver med bilder eller text. Ge denna vackra älg och personlig till dina nära och kära!

hängen : populära

Foto personlig hänge är en klassisk, ett säkert kort, som erbjuds till alla tillfällen. Vare sig gult eller silver snarare guld att fira en händelse, formalisera en relation, förklara din kärlek ... Du hittar i vår butik ett brett utbud av personliga smycken gåva eller unna dig helt enkelt original och unikt sätt.

Letar du efter en gåva av födelse eller dop? Våra vackra lilla runda medaljer eller hjärtformen ser bra ut. Det är Alla hjärtans dag och du vill deklarera din kärlek till din fru? Den graverat hänge är den perfekta personliga gåvan för den kommande mors dag med gravyr bild av ett barn eller hela familjen på medaljongen. Att ha en bild på sitt barn nära sitt hjärta med ett hjärta halsband, är detta en vacker bevis på kärlek och som kommer att göra en glad mamma! För älskare av astrologi, våra stjärntecken, pläterat guld eller silver och vackert mejslade, ange tonen! Lägg till att bilden eller symbolen för ditt val och ett namn eller ett datum för en viktig händelse för dig.

Vackra hängen inristat, guldpläterade eller silver för en personlig gåva

I en mer maskulin stil, kommer din tonåring älskar vår kolstål och smycken, personlig ena sidan av en drake, en symbol för Yin och Yang, eller en modern design, en med hans namn, födelsedatum. En trevlig personifierad gåva för fars dag eller för en ung man säger.

För din mormor eller morfar, skapa en egen personlig hänge han eller hon kommer gärna till dörr varje dag runt halsen. Du väljer material, 18K guld, silver 925 ‰ eller stål, din form, runda, ovala, hjärta, pergament ... Kan skriva din text, ett namn, ett födelsedatum, initialer, ett meddelande och låt -Du styrs av vår guide för att ändra typsnitt för att ge mer stil och originalitet på framsidan och / eller baksidan av hängande barn eller en vuxen. Infoga en symbol för att bränna från vår samling eller en personlig bild och skapa mycket snabbt en graverad eller tryckt bild i juvelfärger för en fantastisk resultat.

Följa din personliga pärla av en silverkedja till en guldpläterad kedja eller satin sladd för ett lån gåva bäras när det öppnade! Oavsett om du väljer ett namn hänge eller halsband hjärta anpassnings pengar, vara säker på att dessa personliga gåvor kommer att göra glad omkring dig.

Erbjuda ett original pendel personlig med ett foto och meddelande

Vi återger troget din text med mekanisk gravyr som vanligen används av guldsmeder. Om du väljer att lägga till en personlig bild, kommer vi fortsätta med två olika tekniker beroende på de valda hängen: genom sublime färger för färgåtergivning antingen genom mekanisk gravyr av kontraster, med utmärkta renderings gradienter och effekt spegla den vackraste effekt.

Med vår onlineverktyg kan du skapa din anpassade bild hängande, en gåva till dig själv för att behaga hela familjen. Hitta en rad graverad smycken billigt, för tillfällen att markera en milstolpe, för dyrbara ögonblick fånga, närvarande för att markera misslyckas man eller kvinna som tar emot det.

Att följa din graverad smycken, kan du välja en av våra presentidéer som nyckelring att personifiera, fototagg eller anpassade manschettknappar. Graverade armband, armring-typ silverring, man läderband eller armband är också en originell idé, erbjuder utöver din hängande mannen. Oavsett om du väljer en anpassad armband eller en militär platta, hitta en originell present med Gravissimo, specialisten fotogravyr på hänget.

Andra gåvor kategorin "Personliga Smycken" kan intressera dig:

Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.