Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Personlig plysch och Teddy med din bild på skjortan


Anpassa din skjorta fylld med ett foto och ett meddelande. En söt och unik gåva för dina vänner.
Sortera efter: pris - popularitet

För små och stora kramar sorg, för komfort och spela, grilla eller filt, plysch kommer alltid att ha en speciell plats i livet för ett barn och även bli en barndom följeslagare som kommer länge .. . länge ... möjlighet att göra en unik och originell personlig gåva som kommer att markera sprit med en anpassad plysch.

På våra hyllor, ett menageri! Hittar björnar, kor, kaniner, grodor, ankor, får, men även mer exotiska, apor, hjortar, lejon, tigrar, giraffer, gorillor .... Nallar anpassade eller uppstoppade djur i god kokt leende, alla mjuka och alla döpta ursprungliga namnen som kommer att göra perfekt personlig filt för bebisen.

Ett foto plysch original egen bästa

Varje bär en vit t-shirt som du kommer att kunna föreställa sig att anpassa ditt val av ett meddelande, baby namn, ett datum, en personlig bild eller illustration. Tillverkning, garnera med konstnärliga filter genom vår online guiden och upptäcka din skapelse direkt på din nalle eller fyllda kanin!

Den anpassning är genom tekniken med färgsublimering på skjortan av foto björnar. Teknik som ger en trogen återgivning av den ursprungliga med avseende på färger och kontraster och som garanterar exceptionell motståndskraft över tiden trots tvättmaskin. Och som Gravissimo tänker på allt, alla personlig teddy uppfyller europeisk säkerhetsstandard EN71 standard för barn och små customizable skjorta är lätt att ta bort för rengöring maskin.

Välj dessa personliga gåvor för barn att ge en gåva av födelse eller ett foto present till din brorson. Ladda din gåva idéer genom att upptäcka våra fotopresenter att skräddarsy att glädja barn och vuxna! Foto nyckelringar, musmattor och personlig mugg för din mamma, foto pussel, snöboll, anpassade skal eller duk ut för din pappa och så hela familjen kommer att fyllas.

Ge dina vänner en personlig nalle med ett budskap om kärlek

Din sista lilla kommer att träda dagis i höst? Du fruktar separationen? Varför inte erbjuda honom en personlig fyllda med ditt foto att lugna honom? En liten björn som en gåva för barn men också för barn, kvinna eller man, att erbjuda som en födelsedagspresent, bröllopsgåva, jul eller Alla hjärtans dag.

Det gäller bara att hitta en originell idé att erbjuda en personlig baby gåva eller ovanlig dopgåva! Den anpassade plysch baby filt kommer att vara perfekt och kommer att följa honom under hela sin barndom. Du kan också skapa en personlig födelse låda medföljer din personliga fyllda kroppen av en baby eller en broderad lock.

Andra gåvor kategorin "Personifierad Gava huset för" kan intressera dig:

Anpassade plysch för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.