Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Morgonrock Baby and Child Custom broderade med hennes namn


Upptäck personliga baby badrockar broderade med initialer, ett namn eller ens ett meddelande. En unik gåva för en nyfödd eller ett barn.
Sortera efter: pris - popularitet

Den baby bad är en viktig tid på dagen. Head to head privilegierad med mamma (eller pappa), betyder det avkoppling och sensoriska upptäckter för det nyfödda barnet. Från de första minuterna, den unga mamman längre plaska lämna efter några veckor och sedan lägga till leksaker för en mer underhållande upplevelse.

Men en ritual förblir oföränderlig: att ur badet. Den nyfödda bör torkas noga, väl insvept i en mjuk och absorberande badrock, varmt för att barnet inte huttra. Vi föreslår därför modeller frotté 100% bomull, som är mycket mjuk och inte vilja överfall huden på ditt barn. De kommer att absorbera fukt och lämnar huden mjuk och torr och torkar håret huva för en komplett och välbefinnande

För en ursprunglig födelse gåva, erbjuda en personlig barn morgonrock som kommer att broderas med namnet på nyfödda

Mycket raffinerad, med en liten rosett i kontrasterande färger och en liten broderad nallebjörn på bröstet, är personliga baby badrock presenteras i en låda med en matchande väska. Det kommer att broderas med namnet på barnet och därmed göra en perfekt gåva av födelse. Du kan välja mellan flera färger broderi son. Låt oss leka med kontraster eller nyanser och du kan också variera nöjen med typografi av ditt val från dem i vår online assistent.

Den personliga baby morgonrock är en idealisk födelsegåva för ett spädbarn, för att slutföra outfit av moderskapet, men också för att tillfredsställa med anledning av en födelsedag eller jul. Presenteras i fält med hans väska, är detta personlig gåva den vackraste effekt. Broderat känt av barnet, kommer den nya mamma uppskattar denna känsliga uppmärksamhet.

Andra gåvor kategorin "Personliga Barnkläder" kan intressera dig:

Personliga baby Badrock för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.