Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Anpassad broderade badrock med första mannen och kvinnan


Upptäck våra anpassade broderade badrockar med initialer, ett namn eller ens ett meddelande. En unik gåva för badrummet.
Sortera efter: pris - popularitet

Kåpan är det perfekta tillbehöret för en avkopplande eller cocooning. Du kommer att ge slitage för slappa hemma, vakna upp att börja dagen på kvällen för att titta på TV väl förpackad, eller ut ur duschen eller badet. Denna mjuk och fluffig fall blir snabbt en oumbärlig del av din garderob. Men det är inte så reserverad för användning av huset, kan du inte göra utan för din spa sessioner, din thalassobehandlingar eller bara till poolen för att värma upp och torka av.

Vi föreslår att du väljer en anpassad mantel av fin kvalitet, 100% bomull för maximal absorption, med ett bälte och en stor generös och elegant sjalkrage. Först väljer din färg och storlek och sedan komponera din anpassning. Du kommer att kunna anpassa din plagg som du vill, med ett förnamn eller ett kort meddelande. Vår online konfigurator kommer att erbjuda olika färger son och flera typsnitt att få ännu mer stil till broderi.

För ett bröllop, Valentine eller farmödrar part erbjuder en personlig morgonrock som broderas med ett namn eller initialer

Om du är professionell, hotell eller om du hanterar ett pensionat, kan du även utrusta din broderade kläder av rum på uppdrag av institutionen. Det är en alltid uppskattat uppmärksamhet kunder. För stora mängder, kontakta oss, så skickar vi vårt bästa erbjudande på kortast möjliga tid

Unikt och originellt, är personlig morgonrock en gåva som kommer att glädja en mormor eller morfar för sitt parti, till Darling (e) för Alla hjärtans dag, för en pension, en födelsedag eller jul. Tänk också för en bröllopspresent: en broderad badrock duo med initialerna de nygifta kommer att bli en originell idé och praktik!

Andra gåvor kategorin "Linne Bath Custom" kan intressera dig:

Personliga morgonrock för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.