Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Parker penna personlig och graverade med text


Anpassa din parker penna eller roller pennor graverade med ett meddelande. Ge en originell och unik gåva för en händelse!
Sortera efter: pris - popularitet

Parker pennor är alliansen av autentiska värderingar och modern stil. Om du letar efter en originell present graverad och kvalitet, kommer du att kunna erbjuda eller unna dig själv med en anpassad enda Parker penna! Gravissimo ger ett inslag av anpassning för att göra din exklusiva dyrbara närvarande.

En unik gravyr teknik på din personliga penna Parker

Sonnet, Urban, IM, eller Vector Anteckningar, olika Parker sortiment som vi presenterar kommer att förföra dig med sin originalitet och kvalitet av material som används. Version penna, rulle eller boll, enkel eller sofistikerade, kommer du säkert att hitta efterföljaren till pennan.

Med vår laser teknik för personliga erbjuder vi många möjligheter att skapa som du önskar. Etsningen erhålles är allmänt gyllene färg som motsvarar färgen på mässingskomponent kroppen av denna lyx produkt. Det återstår bara dig att välja typsnitt för att markera meddelandet, namn eller efternamn för att bränna.

Erbjuder en Parker penna graverad med ett namn eller ett meddelande

För en födelsedag, en present till fars dag eller ens tacka vittnen för ditt bröllop, vara säker på att behaga med denna ursprungliga närvarande. Perfekt för ett företags gåva, kommer detta laddningsbara penna gravyr också glädja dina anställda eller dina kunder. Parker personlig penna har en 2 års garanti, tillförlitlighet och kvalitetsgaranti. Dessutom erbjuder vi påfyllnad för kulspetspenna och roller versioner och en presentförpackning tillåter Parker att inrymma en eller två pennor och ett fall.

Andra gåvor kategorin "personlig penna" kan intressera dig:

Parker Pen personifierat för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.