Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Anpassade målade väv och papper ut med dina bilder

personlig tapet foto

Bakgrund Foto 2,5 meter


375,05 Kr
personlig tapet 2,5 meter högt på Gravissimo, är det möjligt att skapa dina egna tapeter från ett fotografi, och därför föreställa sig mer och mer originella stilar för sin utsmyckning. Erbjuder denna ursprungliga personlig gåva till din mamma för mors dag eller din kärlek för Alla hjärtans dag och ha kul att renovera ditt hem! Fototapet Gravissimo har samma egenskaper som en traditionell tapet: kvalitet 170 g / m² förhindrar tårar, poserar han som en non-woven tapet klassisk och har god absorption lim. Med denna typ av non-woven tapet, är det inte nödvändigt att limma remsorna, limmet placeras direkt på väggen. Du kan också räkna på know-how Gravissimo för utskrift med hög upplösning i bilden. Välj antal remsor som behövs: LE Tapeten är en remsa av tapet, uttryckt genom dess bredd i centimeter. Gravissimo erbjuder att göra dina egna tapeter remsor av 61 cm bred och 2,5 m hög. Antalet remsor som du behöver är bredden på väggen som du vill anpassa. Till exempel, för att täcka fototapet väggen och 3,66 meter bred, behöver du 366/61 = 6 remsor. En vägg är aldrig helt rätt, det bör finnas en extramarginal på 10 till 15 cm i höjd och bredd utöver dina mått. Plus: även som en 3 meter hög och 3,5 meter. - Matt Fleece Bakgrund (eller nonwoven). - Lev av 61x250cm - 170gr / m2 - Tillgänglig från 61 cm till 427 cm bred För större dimensioner och specifik, kan du kontakta oss via kontaktformuläret för att få en offert.
Bakgrund Foto 2,5 meter - en le - H250 x L61

Välj din storlek

UTSÅLD

Bakgrund Foto 3 meter


457,58 Kr
personlig tapet 3 meter utanför boxen och välj en unik inredning med bakgrundsbild som du har skapat själv. Gravissimo erbjuder hans bild gränssnitt för att göra justeringar i bilden, och kommer att ansvara för den höga definitionen av bakgrundsbild utskrift. För att göra kvalitet, rekommenderar vi att du använder högupplösta bilder (digitalkamera eller professionell fotograf). Erbjud en originell gåva till dina barn för att dekorera sina rum till belåtenhet. Tänk också för en tonåring eller din farfar kommer att älska att beundra alla sina barnbarn på väggen i sitt vardagsrum. Gravissimo använder överlägsna material för sina egna bakgrundsbilder, så papper av hög kvalitet 170 g / m² för en klassisk pose. Välj antal remsor som behövs: LE Tapeten är en remsa av tapet, uttryckt genom dess bredd i centimeter. Gravissimo erbjuder att göra dina egna tapeter remsor av 60 cm bred och 3m hög. Antalet remsor som du behöver är bredden på väggen som du vill anpassa. Till exempel, för att täcka fototapet väggen och 3,60 meter bred, behöver du 360/60 = 6 remsor. Plus: även förekommer i 2,5 meter höga och 3,5 meter. - Matt tapet - Lev av 61x300cm - 170gr / m2 - Tillgänglig från 60 cm till 5,40 m bred
Bakgrund Foto 3 meter - 1 Le H300 x L61

Välj din storlek

UTSÅLD

Bakgrund Foto 3,5 meter


540,11 Kr
personligt tapeter 3,5 meter Skapa en unik inredning genom att välja att skapa dig en anpassad bakgrundsbild från ett fotografi. Du måste bara komma åt fotostudio Gravissimo att fortsätta med placeringen av ditt fotograferande, genom att lägga till effekter och lager. Du kan sedan förlita sig på expertisen hos en specialist i digitaltryck som kommer att orsaka din högupplöst bild på en hög kvalitet papper 170 g / m². Erbjuda denna unika gåva till din mormor att möblera sitt vardagsrum med en bild av hans barnbarn och hela hans familj. Plus: en höjd av 3,5 meter, lägenheter och hus med högt i tak kan också råd att skapa en fototapet. Välj antal remsor som behövs: LE Tapeten är en remsa av tapet, uttryckt genom dess bredd i centimeter. Gravissimo erbjuder att göra dina egna tapeter remsor av 61 cm bred och 3,5 meter hög. Antalet remsor som du behöver är bredden på väggen som du vill anpassa. Till exempel, för att täcka fototapet väggen och 3,70 meter bred, behöver du 370/61 = 6 remsor. Plus: även som en 3 meter hög och 2,5 meter. - Matt tapet - Lev av 60x350cm - 170gr / m2 - Tillgänglig från 60 cm till 4,27 m bredd
Bakgrund Foto 3,5 meter - 1 Le H350 x L61

Välj din storlek

UTSÅLD

Du vill låna ut en avgift för att ditt hem. Du flyttar in i en ny lägenhet och du vill ge det en ny stil. Så det har varit dagar som du spenderar många timmar i byggvaruhus. Endast ingenting för dig och du hittar alla dessa prover intetsägande väv, för traditionell, redan sett och ses ... Och varför inte skapa själv din egen bakgrundsbild med foton eller konstverk?

Den nuvarande trenden är ren design, tapet uppstår inte på väggarna men en enda pan eller två motstående sidor, ett par remsor som sänggavel eller ens en markerad ovanför en bekväm exempel . Du kan täcka väggarna i en väv eller en enad målning och boka några längder av papper placerade på strategiska platser. Det är idealiskt för att visa upp dina egna skapelser.

Hur? Det är mycket enkelt: ladda ner en bild av ett idylliskt landskap av din semester, en makro av en blomma eller en insekt du är stolt över, ett minne av ditt bröllop ... Om det är för ett barns rum , gjorde honom rita sin egen deco eller hämta en bild av hans favorit hjälte. För konstnärer på hjärta, använda dina illustrationer och komponera din enda remsa. Om du dekorerar ett kontor eller lokaler i ett bolag, kommer du att kunna reproducera din logotyp och skapa en dekoration till bilden företagens som kommer att överraska dina besökare.

Dekorera ditt hem på ett originellt sätt med en anpassad bakgrundsbild i bilden

Standardstorlek (61 x 250 cm) bredder bakgrundsbild och anpassas för att ta itu med, såsom handel. Om takhöjden är viktigare, oroa dig inte, vi kommer upp till 3,50m. Vi har valt för dig en kvalitet non-woven 170g / m² garanterar säker hantering av rivning. Enkel att använda, är det non-woven papper inte limmade (lim hamnar på stödväggen) och därför mindre bräcklig. Från vår sida garanterar vår kompetens en högupplöst utskrift av bilden. Vi återkommer sanna färger och kontraster för att göra den vackraste effekt.

Den anpassade tapet enligt dina önskemål skapar unika dekoration för ditt hem. Du kommer att vara stolta över att visa dina skapelser och du kommer att överraska dina gäster. Du kommer att ha glädje av att ha ett hem till den ursprungliga bilden. Anpassning och installation av denna väv är så lätt att du befinner dig vill upprepa operationen i varje rum! Också tänka på detta stöd för en ursprunglig personlig gåva till dina nära och kära efter en flyttning eller till jul.

Andra gåvor kategorin "Personlig fotoutskrifter" kan intressera dig:

Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.