Ohto penna personlig och graverade med text
Anpassa din penna eller Rollerball penna Ohto graverad med ett meddelande. Ge en originell och unik gåva för en händelse!

Ge en personlig gåva med anledning av en årsdag, nyårs, eller för alla viktiga händelser i livet, är en bra idé. För att se till att tillfredsställa varje gång, och lyckas förena de mest hjälpsamma och trevliga, våra billiga pennor verkar särskilt lämpligt. I själva verket är det möjligt att uppnå en anpassad Ohto penna med högkvalitativa utskrifter. Dessa produkter har en design inspirerad direkt från platsen för befruktning, nämligen Japan. Produktkvaliteten är mycket hög med valet av aluminium för att säkerställa en lång livslängd som graverad gåvor. Anpassning utförs med hjälp av en etsnings laseretsad, som ger en kontrast mellan färgen av beläggningen och råmaterial.

För en gåva billig, nyttig och original, väljer en personlig penna Ohto

De färgnyanser säkerställa en riktigt trendig design, med olika nyanser för ett brett urval. Här är den perfekta gåvan för att markera andarna i samband med en viss händelse, med möjlighet att välja en helt fri personalisering. I själva verket är varje anpassad Ohto penna unik, med en trim nivå som kommer att säkerställa tillfredsställande den lyckliga mottagaren av det här objektet. En personlig gåva som kommer från denna samling, från Japan, graverad och levereras från Marseille, och en mycket hög kvalitet.

Med anledning av pension för en befordran, eller för en födelsedag, valet av dessa aluminium poster kommer att vara nöjd med tillägg av ett förnamn, ett namn, eller en liten fras att helt anpassa sig till situationen och händelsen till grund för erbjudandet. Transporter kan göras i 24 timmar med lyhörd kundservice och att lyssna på alla förfrågningar om full belåtenhet

Andra gåvor kategorin "personlig penna" kan intressera dig:

Anpassade Pen Ohto för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
kundservice Måndag till fredag, från 09:00 till 13pm och från 14h till 18h
+33972554532 (På engelska) eller service.client@gravissimo.fr
nyheter Kolla in vår Facebook-community
kundrecensioner .
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
IPhone / iPad
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.