Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Ohto penna personlig och graverade med text


Anpassa din penna eller Rollerball penna Ohto graverad med ett meddelande. Ge en originell och unik gåva för en händelse!

Ge en personlig gåva med anledning av en årsdag, nyårs, eller för alla viktiga händelser i livet, är en bra idé. För att se till att tillfredsställa varje gång, och lyckas förena de mest hjälpsamma och trevliga, våra billiga pennor verkar särskilt lämpligt. I själva verket är det möjligt att uppnå en anpassad Ohto penna med högkvalitativa utskrifter. Dessa produkter har en design inspirerad direkt från platsen för befruktning, nämligen Japan. Produktkvaliteten är mycket hög med valet av aluminium för att säkerställa en lång livslängd som graverad gåvor. Anpassning utförs med hjälp av en etsnings laseretsad, som ger en kontrast mellan färgen av beläggningen och råmaterial.

För en gåva billig, nyttig och original, väljer en personlig penna Ohto

Färgfärgerna garanterar en riktigt trendig design, med olika toner för ett brett utbud. Så här är den perfekta presenten för att markera andarna i händelse av en viss händelse, med möjligheten att välja en helt gratis personalisering. Faktum är att varje personlig Ohto-penna är unik, med en nivå av finish som garanterar tillfredsställelsen hos den lyckliga mottagaren av det här objektet. En personlig present som kommer från denna samling, från Japan, graverad och skickad från RUMILLY, och av mycket hög kvalitet.

Med anledning av pension för en befordran, eller för en födelsedag, valet av dessa aluminium poster kommer att vara nöjd med tillägg av ett förnamn, ett namn, eller en liten fras att helt anpassa sig till situationen och händelsen till grund för erbjudandet. Transporter kan göras i 24 timmar med lyhörd kundservice och att lyssna på alla förfrågningar om full belåtenhet

Andra gåvor kategorin "personlig penna" kan intressera dig:

Anpassade Pen Ohto för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.