Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Kopp och mugg Custom tryckt med foto och text Billiga


På jakt efter ursprunglig idé och inte dyrt? Satsa på personlig mugg och göra mycket glad för noga med att dina vänner! Bilder, namn, skämt eller symboler, valet är upp till dig att skapa en unik mugg.
Sortera efter: pris - popularitet
109,12 Kr
109,12 Kr
103,67 Kr
154,97 Kr
283,35 Kr
154,97 Kr
182,48 Kr
109,12 Kr
154,97 Kr
118,29 Kr
100,55 Kr

personliga koppar och muggar billiga

Vill du ha en unik och originell frukost? Spricka för en personlig mugg från ett brett spektrum av modeller och färger för att tilltala unga och gamla! För att uppnå önskat resultat, helt enkelt använda vår online-anpassning verktyg och konfigurera din egen design.

Classic eller rolig gåva eller unna dig, lägg dina bilder och text för att skapa en personlig mugg i bilden. Om du saknar idéer, erbjuder vi en lista över symboler för alla tillfällen: Gift Alla hjärtans dag, födelsedag, julklapp, bröllop, mors dag eller corporate gift. Du kan också erbjuda en låda med en uppsättning av personliga muggar och ett skal smartphone drar nytta av samma design, med samma foto, eller din samling genom att välja förklädet och magneter ansluten till din personliga mugg. För att anpassa alla dina kök, hittar du också i denna kategori anpassnings koniska koppar, isolerade termos och ölglas: allt för lagring, dricka (med måtta) din favorit drycker.

För kan hela familjen njuta av sin morgondryck i en personlig mugg med namnet på varje bild och också upptäcka vårt breda utbud av koppar med sina matchande sked. Den personlig gåva för den perfekta köket till jul

Gravissimo, toppen av personlig mugg

Genom att lägga till bilder från datorn kan du välja färg på din personliga mugg, eller välja en modell av personlig mugg och även magisk: i själva verket dessa muggar ändrar färg när innehållet är heta. Du kan också föredra lite mer ovanliga teman återskapa en värld av Twitter, Facebook eller fotboll.

På Gravissimo har vi på hjärtat att erbjuda ursprungliga anpassade muggar för att fånga skönheten i de viktiga ögonblicken i ditt liv och att tillfredsställa hela entourage.

Med en kapacitet på 375 ml, personliga fotomuggar och tekoppar kan du njuta hela dagen din favorit varm dryck medan du njuter av ett familjeporträtt eller panoramautskrift ditt bröllop foto! Du kommer att hålla din familj nära dig och vårda dina favoritminnen samtidigt klämma mellan fingrarna din customizable rånar.

Vill behaga en kär för jul, Alla hjärtans dag, mors dag eller fars dag, en födelsedag eller pension? Det finns så många koppar modeller tillgängliga som evenemang för att fira!

Låt din fantasi på en råna!

Konstnärer och bildbehandlingsprogram specialister kan också ha roligt uppfinna sin egen design för att hitta universum kär dem. Skapa din personliga mugg påminna exempel Harry Potter universum, Star Wars, Disney eller Marvel du ett stort fan, med en kopp modell baserad på ditt eget skapande och fri tolkning. Du kan njuta av i närheten, att erbjuda dem en unik gåva eller visa upp med stolthet skrivbordet på jobbet: dina kollegor kommer att avundas er denna kalk som sitter på skrivbordet och påminna dem om hur du är unik och oersättlig!

Och om stödet var lika viktigt som den öppna? Vi erbjuder massor av olika modeller för dig att hitta den form och färg som passar bäst med din bild eller design. Du brinner bergen eller om du vill göra en unik gåva för en bergsbestigare eller en erfaren klättrare? Anta en kopp med en karbinhake loop! Perfekt att dricka te, kaffe eller varm choklad mellan två expeditioner på hög höjd! För de mest romantiska presenter, kommer en loop formade hjärt gynnas. De flesta nomader av er kommer att föredra termo version, som kombinerar estetik och praktiska: ta med den överallt med dig att hålla dina favorit drycker hot, skola, kontor, resor ... Du är en Fan av te eller sött kaffe? Låt en mugg med integrerad sked! Det passar lätt in i handtaget genom ett utrymme för detta ändamål.

Allt du behöver veta om din anpassade cup

Våra muggar är av hög kvalitet keramik, vilket ger dig en mycket god motståndskraft i tid. Anpassning utförs genom sublimering: bilden skrivs ut vid hög temperatur på personlig mugg, vilket gör det möjligt att impregnera bildpigment direkt i ärendet, och för att undvika intrycket bleknar med tid.

Sublimeringsteknik gör det möjligt för tvätt i diskmaskinen och en passage i mikrovågsugnen för de flesta modeller. Men vissa personliga muggar har en finish som bör gynna handtvätt och undvika mikrovågsugn för ett bättre liv. Detta är fallet magiska mönster, ljus, fluorescerande, "All Black", "Clear glass", små rostfritt stål muggar och muggar fotboll.

Dessa produkter är ganska bräcklig, vi strävar under transport för att skydda dem på ett effektivt sätt, och de kommer att anlända i gott skick. Men efter många manipulationer under förlossningen, kan det hända att din personliga gåva når du skadade eller flisas. I det här fallet, helt enkelt skicka ett mail till vår kundtjänst (adress på följesedeln) att fästa ett foto av produkten mottagits. Efter att hitta problemet, kommer vi att ordna att skicka dig ett nytt objekt inom 48 timmar.

Andra gåvor kategorin "Personifierad Gava FÖR Matlagning" kan intressera dig:

Personlig mugg för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.