Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Fickspegel och personlig väska med en billig bild


En perfekt present till charmiga människor: den anpassade spegeln! Upptäck ett urval av fickor lätt anpassningsbara mallar med bilder eller bilder som du väljer.
Sortera efter: pris - popularitet

Personalized Mirror: koketteri och originalitet

Det var allt på baksidan av vår plånbok, en liten spegel för makeup touch-up efter lunch eller mellan möten eller för att avlägsna damm i ögonen. Men de som valde anpassade speglar har en annan klass! Idealisk för effekt med sina flickvänner eller erbjuda din omgivning symbol för vänskap, personliga ficka speglar är både praktisk och mycket originell.

Vi har valt för dig resistenta och lätt glass, hjärtformade, runda eller fyrkantiga, stål eller väv. Du väljer din egen spegel och ge den en stil du smycka det med din vackraste souvenir foto, ett porträtt nära ditt hjärta, från en original- illustration eller ett meddelande till ett namn, ett datum ...

Den runda modellen stål, 6,5 cm i diameter, ser ännu ut som en pärla med en dimension både vintage, elegant och modern. Modellen täckt i rosa läder har under tiden en girly sagt. Mer än bara is, en modeaccessoar!

En is praktiken att glida in i en påse

Styras av vårt online-guiden spela med skrivandet teckensnitt eller konstnärliga effekter och vi tar hand att återge din komposition i enlighet med färger och kontraster med vår färgsublimeringsteknik. I samband med ett bröllop, fundera på vad denna originella och billiga att tacka dina tärnor och / eller dina gäster. Med ett foto, ditt namn och bröllop datum, kommer de långa bevara minnet av denna speciella dag

Denna behändiga lilla personlig spegel passar i din plånbok eller din necessär. Det är en personlig gåva idé, chic och design för att behaga kvinnan i ditt liv, din bästa vän eller din syster.

Anpassade speglar är också en bra idé att marknadsföra ditt företag inom skönhet och mode. Kom ihåg att fästa din logotyp och kontaktinformation för att göra dessa vackra fickobjekt reklammedia att erbjuda dina mest lojala kunder eller företagspresenter!

Andra gåvor kategorin "Personliga Smycken" kan intressera dig:

Personalized Fickspegel för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.