Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Smycken medalj graverad katt och hund husdjur


Djur medaljer kan anpassas, söt tillbehör för din ultimata följeslagare.

På Gravissimo, husdjur intar en viktig plats. Våra husdjur har fri tillgång till våra kontor, är bortskämda och gosade med hela laget och stolt bär hela arsenalen personifierat, beställnings krage och medalj för djur. Så, om oss, värdesätter du dina hundar och katter, är detta avsnitt för dig! Erbjuda dem en originell present!

Medaljen graverad med namnet på din fyrbenta vän är inte bara en pärla som kommer att göra det ursprungliga, men att lägga till ditt telefonnummer, blir det också det perfekta tillbehöret för snabb identifiering i händelse av förlust. Till skillnad från tatuering eller elektroniskt chip, inget behov av en som finner ditt husdjur att gå till en veterinär för att identifiera dess ägare. Mindre stress för djuret och som snabbt lugnade dig.

En hel rad av graverade medaljer för ditt husdjur

Vi har valt ett antal medaljer eloxerad aluminium material med hög motståndskraft mot repor och korrosion, olika former och olika färger för olika.

Texterna, namn, telefonnummer kommer att vara ingraverat. Bilder kommer för sin återges av färgsublimeringsteknik. Två metoder som garanterar bästa rendering och hålls i perfekt väder.

Ge en medalj och en personlig halsband eller graverad med din hund eller katt

Vi erbjuder också mycket hållbara och justerbar nylon kragar, att skräddarsy, som du önskar med text eller foto. idealiskt komplement till medaljongen dina detaljer är lätta att känna igen och låta dem som hittar din äventyr djur kontakta dig snabbt.

Ett halsband, personlig medalj för djur är en stor gåva idé för billig välkomna en ung valp eller kattunge i sitt nya hem och en effektiv och snabbt sätt att varna dig i händelse av förlust eller skada på ditt husdjur.

Andra gåvor kategorin "Personliga Smycken" kan intressera dig:

Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.