Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Sport medalj och pokal Egen logotyp eller bild


Anpassa Sport medaljer med logotypen för din klubb eller en bild av en händelse. Ett original och unika belöningar för barn och vuxna.
Sortera efter: pris - popularitet

Upptäck en unik och originell personlig gåva för alla älskare av konkurrens och belöning: medalj sport. Gratulera ett barn med en tävlingssport, kan du erbjuda en anpassad medalj med hans bild eller med ett litet meddelande av uppmuntran eller gratulationer till exempel.

Du är manager i en fotbollsklubb, sedan erbjuda till alla dina små fotbollsspelare en medalj med sina fullständiga namn och året tryckt på den. De kommer att vara glada över att se sin tränare uppmuntrar sina idrottsprestationer, deras utbildningar och de kommer att hålla ett minne av det gångna året tillsammans.

Gör denna sport gåva, en present och rolig design som kommer att glädja dem du skall erbjuda!

Välj en anpassad sport medalj händelse

För denna medalj blir föremål för lust, personifiera den med ett fotoporträtt, datum händelse, en första och efternamn eller uppmuntrande text. Onlinehjälpen guiden när du gör din sport tillbehör. Gör det personifierade gåvan, en unik belöning att rama in eller hänga i ett rum.

Om du är chef för en idrottsförening, kul skräddarsy detta enhetlig sport medalj eller silver guldkant att överraska dina medlemmar och ge dem ett minne av det gångna året.

Det är nästan finalen i rugby och din son du vill göra honom en stor överraskning för denna händelse? Tveka inte att erbjuda honom en sport medalj med hans porträtt till exempel. För att markera ett kollektivt eller individuellt idrottsevenemang, är denna medalj barn eller en vuxen ideal att erbjuda någon som deltar i idrottstävlingar. Gör drömmen genom att erbjuda honom en medalj sport som en stor elitidrottare.

Du kan också välja denna sed medalj för att belöna originellt sätt vinnarna på ett företag spel. Välj mellan två färger av medaljer, guld och silver!

Här är en originell och personlig gåva perfekt för dina professionella eller idrottsevenemang, vilket säkerligen påverkar amatöridrottare och yrkesverksamma som vill belöna dig!

Andra gåvor kategorin "Personliga Smycken" kan intressera dig:

Custom Sport medalj för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.