Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Anpassade magneter och magnet med ditt foto för din kyl


Erbjuda personliga magneter med en personlig bild och lägga till ett litet meddelande som kommer att tänka på dig så fort han öppnar kylskåpet.
Sortera efter: pris - popularitet

De personliga magneter för kylen är en rolig medium för att dela foton med familj, vänner. Att erbjuda sådan personlig gåva för mors dag till exempel! Magneten foto är också en reklam medium för företag som vill kommunicera på ett originellt sätt.

Om du letar efter personliga presenter till låga priser, är du helt rätt! Fotomagnet gör att du kan fånga dina bästa foton och polaroid att kunna beundra varje dag och inte vilar enbart på din smartphone. Du kan också använda den för att förmedla olika meddelanden: att gifta sig tackar dig att card, märka upp för ditt evenemang, dela födelse eller gemenskap, företag gåvor, ...

Ett original- foto gåva med personliga magneter

Kylen är täckt med teckningar och anbud små ord som flyger i minsta utkast eller börjar tvätta bort? Magneten personlig Kylskåpet är det ideala mediet för att bevara och hänga dem lätt utan att skada väggen. Med vår färgsublimereproduktionsteknik, färgerna är inte som de kommer att röra sig i det impregnerade materialet. Du kan välja mellan olika skär former: runda, fyrkantiga, rektangulära, hjärta, styva eller flexibla. Och för något annat, kan du ha roligt jonglera också dina uttryck, en grimas, ett leende, en drömmande ... och därmed erbjuda mer att sätta på alla metallytor eller magnetiska media från hemmet eller kontoret. Med den magnetiska plattan limmas på baksidan av ditt kylskåp magnet, kan du enkelt flytta den och placera den som du vill på ditt kylskåp. Mycket bekvämt att visa din inköpslista på kylskåpet eller viktiga saker att göra, anpassade knappar för kylskåp kommer snabbt att förföra dig!

Gravissimo erbjuder en mängd ursprungliga egna objekt som gör att du kan dekorera ditt hem eller att tillfredsställa dina vänner. Post foto, personifierat råna, fotoalbum, kanfasmålning eller anpassade bokmärken är alla anpassningsbara gåva idéer som gör att du kan uttrycka din kreativitet och att skriva ner din minnen bild.

Din online utskrift ger mycket snabb leverans av tjänster för att skapa en unik bild dekoration för en verksamhet, en familj fest eller ett original julklapp. Lita på våra skrivare som uppfyller alla dina skapelser och gör ditt foto vara en personlig gåva du kan vara stolt!

Erbjuda en magnet bild kylskåp för en inflyttnings

Erbjuder en personlig magneter för att göra själv ser dum billig gåva. Ett trevligt sätt att fånga en ritning, en originell idé för ett vykort, spara datumet, bröllop eller ens att dela ett kort i samband med julen.

Om du är en entreprenör och vill göra mål medvetandet hos dina kunder, överväga detta objekt som en reklammedium som kommer att överraska din partner genom sin originalitet. Om ett anteckningsblock, en flyer eller ett visitkort lätt förlorad om ett klistermärke avgrund stöd där det är limmad magneten är det perfekt att påminna dina tjänster när som helst. Fastnat på alla metallytor i ett kontor eller ett hem, såsom metallskåp, kylskåp, datorer och med, kommer det att vara ett sätt att hålla kvar kunder som har denna visuell påminnelse varje ögonblick under ögonen och att var noga med att ringa dig varje behov. Anpassa din magnet som ett visitkort med din logotyp, dina kontaktuppgifter. Perfekt för rörmokare, elektriker, sjuksköterskor, närbutiker ... För stora mängder, kontakta oss.

Andra gåvor kategorin "Personifierad Gava FÖR Matlagning" kan intressera dig:

Personlig magnet för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.