Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Linne och bad beställnings- prydnad med foto eller namn


Anpassa din handdukar med ett foto eller broderade initialer på en handduk eller en morgonrock.

Vår kropp är en av de vackraste saker som han är. Det är därför vi tar stor omsorg. Valet av tyg som vi rena oss är lika viktigt som att välja en fuktighetskräm. Huden är mycket känslig. Vi bör därför använda de mest lämpliga tillbehör.

Badet linne är ett tillbehör som ofta används för att rena kroppen en gång ur badkaret eller poolen. Det har dock använts mycket länge utan att vi vet dess verkliga värde.

Tillverkad med material av kvalitet och miljövänlig, är anpassade handdukar både lätt, skonsam och effektiv. I olika storlekar, broderade eller tryckta med ett foto, är det hållbart och tidlöst. Dess sammansättning absorberar all vätska kroppen som kan sätta sig på din hud. Ett barn med en köksfläkt finns också i kategorin Baby att skydda din högsta barn.

Till jul eller som en bröllopsgåva, erbjuder personlig handdukar broderat den med ett namn eller tryckt med ett foto

Varje objekt som vi har ska definiera oss. Det är i denna anda som broderat handduk och mantel utformades. Ditt val kommer aldrig att bli densamma. Oavsett om du är en man eller en kvinna, det finns färger som definierar dig. Din familj älskar den unika badrockar? Tycker du om en personlig present till din partner? Personliga handduk är precis vad som behövs. Dina föräldrar och barn kommer att hitta dem, eftersom alla kan ha broderat hennes namn i det breda utbudet av färger (orange, gult, turkos, hallon, beige, rött, svart, etc.).

Oavsett om du vill ha en personlig handdukar, för sport eller för stranden, är utbudet så stort att du kommer att vara svårt att välja. Dessa vackra tillbehör är allt mer viktigt eftersom de är billiga.

Det är inte alltid lätt att välja en present till en födelsedag. Välj ett badrum gåva eller en personlig gåva är en överraskning som du kan göra för att den person som du håller jul eller en födelsedag.

Andra gåvor kategorin "Personifierad Gava FÖR badrum" kan intressera dig:

Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.