Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

LG skal Custom tryckt med din foto och text


Hitta våra anpassningsbara lg skal med dina bilder och budskap. Ge ett unikt utseende till din LG smartphone.
Sortera efter: pris - popularitet

Du erbjuder bara en LG smartphone, du hittar vacker och du känner bortskämd. För att skydda mot stötar, repor och mindre skador dagligen, använda en anpassad skal LG. Detta är ett originellt sätt att ta hand om din telefon med tillfredsställelsen av att ha gjort ett tillbehör hem och din bild

Tillverkad i en extra stark plast, våra modeller finns i två färger, svart och vitt kanter och klippt i en handvändning. De är utformade för att passa perfekt till just din LG smartphone, urtagen och kan lätt anslutas till knappar, anslutningar och andra åtgärder.

Skräddarsy detta objekt som du vill med din favoritbild, en semester souvenir, en bild eller en illustration. Tillsätt sedan ett meddelande, ett namn, ett datum ... sedan rita, om du vill, din inspiration i vår online konfigurator för att lägga till en konstnärlig filter och en stiliserad typsnitt.

Skydda din nya telefon med en anpassad skal för LG erbjuder en unik look!

Tekniken för att göra din customization ger en perfekt finish, identisk med originalet. Med sublimering av färger, kontraster och ljus respekteras och hålls i tid garanteras du genom impregnering pigment i materialet

Om du är en entreprenör, kom ihåg att anpassa skrov i ditt företag telefoner med din logotyp, kommer de att bli så till lägre kostnad marknadsföring tillbehör. Det är ett originellt sätt att sticka ut från konkurrenterna.

LG en anpassad skal gör en användbar gåva, original och unik gåva för alla tillfällen, en födelsedag, jul, mors dag eller bara för skojs skull.

Andra gåvor kategorin "Telefon OCH Tablet beställnings- fall" kan intressera dig:

LG anpassade skal för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.