Brädspel och anpassade spelplanen med dina bilder
Köp anpassade brädspel, poker portfölj, kortspel, schackbräden att ha kul med familj eller vänner.
Sortera efter: pris - popularitet
nya produkter
301,69 Kr
- 14 röster
2 kommentarer
237,50 Kr
- 26 röster
1 kommentar

Beställnings företags spel gör att du kan kombinera en traditionell närvarande populära bland barn och vuxna, samtidigt som du väljer ett enda objekt för jul eller en födelsedag. För utöver det vanliga och en originell present, kom ihåg att personifiera den med ett meddelande, ett namn eller ett datum etsas direkt i materialet.

Pokerentusiaster kommer att vara glada över att få en låda som kommer att vara deras speciella signerade. Dessa anpassnings kit innehåller allt som behövs för att spela: kort, tärningar, polletter och även en matta. Välj ditt material, trä eller metall, komponera ditt meddelande i stilsorten av ditt val och vi tar hand om gravyr. Det kommer bara att skicka ut inbjudningarna för pokerspel med vänner fram till slutet av kvällen!

Om din gåva är mer för en passionerad schack, backgammon, pjäser spel eller domino, är vår skåp sex trä lekplats speciellt utformade för dem. Denna nuvarande kommer att glädja unga och gamla delar för familj eller vänner. Din anpassning kommer att ingraverat på locket till lådan. Direkt inbäddad i trä, kommer det att fungera länge och kom ihåg varje gång till den person som tar emot din vänliga uppmärksamhet.

Göra valet av ett original och roligt genom att erbjuda personlig brädspel till ett barn eller en vuxen!

bar spel är trenden. Vår uppsättning av pilar kommer att göra en perfekt present till en inflyttningsfest, en födelsedag eller en tonåring som vill bevisa sin förmåga ... Detta är identiska med dem som återfinns i barer med verklig tip pilar i mässing. Trä stativet är en perfekt yta att gravera ditt meddelande och därmed fånga den person som du vill förstöra.

Barnen har också sitt syfte. För att uppmuntra blivande Michael Jordan eller din tonåring stoja precis innan en tenta, erbjuda våra korg av personlig basket, väggmonterad, karosseriet med en bild som du har noga utvalda. Ha kul skapa en anpassad någon humor eller ömhet. Garanterad framgång med ungdomar idrottare.

Custom Brädspel är originella och unika gåvor att ge barn och vuxna för en födelsedag, pension, jul.

Andra gåvor kategorin "personlig Gava" kan intressera dig:

Anpassat spel för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
kundservice Måndag till fredag, från 09:00 till 13pm och från 14h till 18h
+33972554532 (På engelska) eller service.client@gravissimo.fr
nyheter Kolla in vår Facebook-community
kundrecensioner .
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
IPhone / iPad
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2018 All rights reserved.