Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Hull & iPhone 6 / 6S mer personlig med billig bild


Skapa din egen iPhone 6 / 6s längre, tillfoga din egna foto och en trevlig meddelande. En högteknologisk gåva för Apple-fans.
Sortera efter: pris - popularitet

Oavsett om du kommer att få en iPhone 6 Plus eller vill ha en originell present till dina nära och ägare av denna smartphone, är du helt rätt!

Skrovet för iPhone 6 Plus kan skydda och göra mobil en unik objekt, användarens image. Det kommer att skydda den ultralätta och sofistikerad utrustning mot stötar och uppgifter utöver att markera elegans mobil, perfekt kalibrerad.

Med sin tilltalande design och finns i olika färger och utföranden (flexibel eller styv board kant), dessa produkter har exakt kapning att rymma multi-touch-skärm, större än den gamla modellen. För att optimera skyddet av denna high-end-enhet, är en kvalitet skal absolut nödvändigt.

Skydda din smartphone med en anpassad iphonefall 6 Plus

Genom interaktivt och roligt Guiden gör det mycket enkelt att skapa det ursprungliga objektet, ladda upp dina foton, bilder eller symboler för att göra en personlig touch på din telefon. Platserna för pluggar och knappar har inte varit eftersatt för en snabb och enkel installation.

Detta utmärkt personlig gåva att ge till släktingar eller arbetskamrater på grund av dess kvalitet och dess mini pris. Dina vänner kommer att bli spännande att få en present du er valda design. Detta kan vara ett roligt spel om du vill överraska dem genom att importera ett original- foto som de känner igen.

Mer skrov för iPhone 6 är idealisk för användare som vill ha en iPhone 6 Plus unika och känna igen. Den personliga gåva har fördelen av att vara lämplig för människor i alla åldrar, män och kvinnor som har välsignats med denna högkvalitativa smarttelefonmodell. För att fira en födelsedag, jul, befordran, här som kommer att göra människor glada.

Andra gåvor kategorin "Skrovet Anpassningsbara" kan intressera dig:

IPhone 6 Plus Personlig för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.