Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

För iPhone 6 / 6S Custom tryckt med hög bildkvalitet


Skapa din iphone 6 / 6s personlig, tillfoga ett meddelande eller ens dina egna bilder. En unik och originell present billiga högteknologiska för alla älskare av iphone!
Sortera efter: pris - popularitet

Stolt ägare av den nya iPhone 6S 6 eller Apple? Eller du vill behaga en kär beroende av sin smartphone? Den senaste pärla från Apple kommer att skyddas mot stötar, repor och vardags risker genom ett skal iPhone 6 / 6S personlig. Alla våra iPhone tillbehör finns två skärmstorlekar: 4,7 inches och 5,5 inches. Upptäck också våra fodral för att skydda den främre glas repor och friktion när mobiltelefonen lagras i en väska eller ficka. Detta personliga objekt bild till din vardag och effektivt skydda din favorit smartphone! Skapa en anpassningsbar skal till din bild och erbjuder en unik fotoutskrifter som kan ta allt är en bris med Gravissimo.

Skapa en beställnings- fall för din iPhone 6

Med vår intuitiva och roliga anpassning guiden skapa ett skyddande hölje för smartphone eller en ursprunglig iPhone täcker, efter smak. Med egen porträtt, ett mönster av ditt val och ett meddelande, ett datum eller ett namn, telefonen kommer att vara dekorerad och skyddas med en enda silikoniphonefall! Från € 15,90, njuta av en hög kvalitet plånbok, konstläder, en genomskinlig silikonskal eller hårdplast, och tillfredsställa din familj eller dina vänner. Sublimering utskrift är helt gjord i våra franska verkstäder, som erbjuder en garanti för kvalitet, men också responsiveness idiotsäker och förmågan att tillverka och mycket snabb leverans inom 24 timmar!

För fars dag, jul, Alla hjärtans dag, en födelsedag eller bara för skojs skull, här är en personlig gåva idé som kommer att glädja en man, en kvinna eller en tonåring. Detta kan också användas för att berömma ditt barn efter skolan eller idrottsliga framgångar! Idealiskt för budgetresenärer och för dem som älskar customization! erbjuder även en anpassad skal till ditt barn för sin iPad 2, iPad Air eller iPad Mini. En anpassad så att kommer att följa henne vart och som kommer att matcha det skyddande skalet av sin iPhone 6!

Erbjuda ett skal iPhone 6 / 6S förses med dina bilder och budskap

Anpassning är gratis, så att du kan ha roligt att skapa och anpassa skrovet för iPhone eller iPhone 6 fall av dina drömmar, att lägga så många bilder som du vill. Tillämpa en effekt på bilderna, då en färgad bakgrund på produkten och lägga till text i färg och typsnitt på ditt val från ett brett urval. En sann gåva till dig själv! När den valda bilden, kan du ha kul att reproducera på andra medier som personifierade muggar, bilder på duk, ett skal iPad Mini eller en musmatta! Gravissimo erbjuder mer än 2000 personliga presentidéer för att skriva ut bilder som du bryr sig. Utmaningen är att göra ditt val innan Köpet av alla de idéer som vi erbjuder.

Vare sig själv eller för att erbjuda, välja en anpassad skal iPhone 6 att vara säker på att telefonen är unik och lätt att känna igen! Imponera alla dina vänner med denna personliggåva, original och praktiskt! Anpassningsbara fall är tanken gåva trenden för tillfället, så vänta inte! Börja anpassa hennes skrov och ha kul att föreställa en huller om buller eller skapa ett fotomontage. Smartphone skrov används av mer idag för att skydda och inte försämras alltför snabbt dessa högteknologiska smycken. Således, är du säker på att tillfredsställa omkring dig och inte gå fel med denna personifierade fotogåva.

Andra gåvor kategorin "Skrovet Anpassningsbara" kan intressera dig:

Anpassningsbara Fall 6 för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.