Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Shell fall och SE Anpassningsbara med ditt foto


Skapa din iPhone är personlig eller kameraväska, lägga till ett meddelande och en personlig bild. Lågt pris och fri frakt!
Sortera efter: pris - popularitet

Upptäck vår stora samling av customizable skal för alla nya iPhone Apple Special Edition! Denna smartphone-modellen har samma utformning av iPhone 5S samtidigt innehåller de fantastiska funktionerna i iPhone 6s. Med dess 12MP kamera och A9 chip, kommer du äger en smartphone sista rop till ett överkomligt pris!

Nu när du har valt SE modellen iPhone som har dina önskemål bland de fyra färgerna som erbjuds av Apple, återstår det bara för dig att välja en ursprunglig skyddande skal för att skydda den och hålla den så ny så länge som möjligt.

Gravissimo erbjuder skräddarsydda foto fall och iPhone SE skal i många färger och stilar! På var och en av dessa, kommer du att kunna lägga till en bild för att urval och en text mer eller mindre kort men också en bakgrundsfärg eller symboler som finns i vår omfattande bibliotek.

Personlig iPhone OS skal, perfekt för att skydda din smartphone

Den anpassade iPhone OS skal erbjuds i extra stark plast eller flexibel kant silikon. I svart, vitt eller färg, kommer kanterna på skalet täcker ryggen och sidorna av din smartphone från Apple. De exakta konturerna av våra bilder fodral ger dig tillgång till sidoknapparna. Och när du vill ladda din telefon eller lyssna på musik, utan att behöva ta bort fallet genom öppningen längst ned.

Även flip skal modeller i flera färger (vit, svart, fuchsia, blå) som har en flik på framsidan av skärmen. Idealiskt för att undvika repor på glas av din iPhone när de förvaras i en väska eller ficka. Denna modell anpassad skal erbjuder anpassning på baksidan av målet.

Även flip skal modeller i flera färger (vit, svart, fuchsia, blå) som har en flik på framsidan av skärmen. Idealiskt för att undvika repor på glas av din iPhone när de förvaras i en väska eller ficka. Denna modell anpassad skal erbjuder anpassning på baksidan av målet.

Erbjud en originell present med en personlig iphonefall SE

Överraska dem du älskar genom att erbjuda denna praktiska och originella personlig gåva. Tack vare sina låga priser, våra bilder skal modeller finns tillgängliga för alla och gör att du kan beställa mer beroende på din budget. Oavsett om du vill behaga din kära mor för mors dag eller skapa överraskning i din man för Alla hjärtans dag, välja en anpassad skal iPhone OS eller kameraväska. IPhone Special Edition eller att dina nära och kära kommer att vara väl skyddade samtidigt som dekoreras med en personlig bild som är kär för dig, med denna personliga fotopost praktiken.

Andra gåvor kategorin "Skrovet Anpassningsbara" kan intressera dig:

SE Anpassningsbara Case för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.