Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Skrov och iphonefall med anpassade tryckta 5C billig bild


Anpassa din iPhone 5c med våra anpassningsbara skinn eller fall, lägg till dina foton eller budskap att ha ett minne av dina nära och kära.
Sortera efter: pris - popularitet

Vänta inte för att skydda din nya smartphone med en anpassad skal kameraväska. Här hittar du ett brett urval av stilar och färger, för dig att hitta en som passar dig och skapa din skräddarsydda customization!

Kör en sökning i dina fotoalbum för att hitta den bild du lägger dagligen på din iPhone 5C anpassade skal på ditt fall! Till minne av en speciell händelse eller din senaste semester, välj din bild och sedan lägga till text genom vår intuitiva guiden och lätt att använda.

För Mors dag, ett årsdag eller bara för skoj, här är en personlig present som kommer att vara lika användbar som den är diskret. Och tack vare det lilla priset blir det enkelt att byta så ofta du vill. Dra nytta av vårt billiga porto för att beställa en ny produkt varje månad! Och den låga kostnaden betyder inte att kvaliteten inte är på rendezvous, tvärtom! Vi garanterar att återgivandet av trycket kommer att vara troget för din skapelse och att produkterna, textil, silikon eller extrafast plast, är pålitliga och av hög kvalitet för en lång resistans.

En vacker anpassad skal som skyddar din iPhone 5

Med ett brett urval av teckensnitt för text och effekter och konstnärliga filter för bilder, tänk vackraste skapelse för att göra din unika design och skyddsfodral. När modellen vald och slut din design, kommer det bara att vänta! Vår produktion team arbetar för att förbereda ditt foto gåva genom att reproducera troget din kreativitet med teknisk genomsyrar färgerna i materialet, som kallas sublimering. Således är utskriftskvaliteten garanteras för att komma ut nyanserna i dina bilder och en makalös rum i tid.

Erbjuder personlig iPhone 5C skal för en unik och originell stil

Din anpassade skal iPhone 5C, silikon mjuk kant eller extra stark plast, hålla telefonen som ny genom att skydda den från stötar och repor. Passar perfekt till iPhone 5C, våra textila fall med ett plastskal lämnar du tillgång till funktioner, och vidtagit alla anslutningar och knappar. Din smartphone kommer att vara unik, kan du inte förväxlas med någon annan ...!

IPhone 5C är för närvarande den enda Apples telefon som finns i flashiga och originalfärger. Du säga när det skulle vara synd att dölja färgen på din smartphone med en ficka eller en väska. Oroa dig inte! Finns i rosa, blå, grön, gul, vit eller svart, våra skrov och högkvalitativa fall kommer att uppfylla dina önskemål av färger och kommer att matcha perfekt med den ursprungliga färgen på din telefon.

Andra gåvor kategorin "Skrovet Anpassningsbara" kan intressera dig:

Anpassningsbara Case 5C för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.