Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Shell fall iPhone 5 / 5S anpassade tryckta med foto och text


Skapa din iphone 5 / 5s personligt eller kameraväska, lägga till ett meddelande och en bild för att hålla ett minne av dina nära och kära med dig hela dagen.
Sortera efter: pris - popularitet

Önskan att behaga en kär beroende av sin smartphone med en personlig gåva? Vänta inte och upptäcka ett stort urval av bild fall för iPhone 5 / 5S.

Olika modeller (i extra kraftig plast, konstläder, formade fall med eller utan band) finns i flera färger och låter dig välja skalet iPhone 5 anpassas för att passa dina behov och din användning dagligen. Via en online författarverktyg, kommer du att kunna visualisera och få dina bilder och ditt meddelande att föreställa sig ett enda objekt och original för att passa.

Erbjuda ett skal iPhone 5 / 5S som unika och originella personlig gåva

Gör ditt fall för iPhone 5 5S eller en användbar objekt, vilket möjliggör i första hand för att skydda telefonen från vardagliga faror (faller, repor och stötar av alla slag ...), men också en trendig och personliga objekt som gör att du kan hålla med dig hela dagen ett foto av ditt barn eller älskade en.

Välj ett eller flera foton (från din senaste semester, din fru, din hund eller ens din guldfisk) och lägg produkten genom vår intuitiva guiden. Du kan sedan använda en konstnärlig effekt på dina bilder till en design resultat och lägga till text med många typsnitt alternativ för anpassning till fingertopparna av din skyddsfodral för din Apple smartphone

Ett skal iPhone 5 / 5S anpassas med ett foto och ett budskap om kärlek

Ditt foto gåva kommer sedan utföras av våra team genom färgsublimeringsprocess. Denna teknik gör det möjligt att impregnera bläcket i materialet under en lång hålltid och perfekt färgåtergivning, kontrast och ljusbilder till fem anpassade iPhone skydd.

Tveka inte att bringa lycka till dina nära och kära vid något tillfälle, välja ett par klick billig, unika och originella gåva som kommer att tilltala en man eller en kvinna eller en tonåring. För en romantisk tillfälle, en kärleksförklaring eller födelsen av ett barn, att anledningen till att ge nya skydd för mobiltelefon är många!

Skapa din design på skyddande skal och vi gör resten! Du kommer att få mycket snabbt utskrivna objekt i färg med din skapelse. Välj Express eller Chrono-läge och få din beställning snabbt, inom 24 eller 48 timmar!

Andra gåvor kategorin "Skrovet Anpassningsbara" kan intressera dig:

IPhone 5 / 5S Custom för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.