Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

IPhone 4 / 4S Custom tryckt med en billig bild


Skapa din iPhone 4 / 4S anpassade gränslös, tillfoga ett meddelande eller ens dina egna bilder för att hålla en unik souvenir.
Sortera efter: pris - popularitet

Förläng nöjet att äga en iPhone 4 eller 4S smartphone från Apple så länge som möjligt genom att försiktigt skydda den från daglig skada och ge den en stil alla med en iPhone 4 / 4S anpassade skal. För flicka, pojke, tonåring eller en vuxen, kan du hitta en modell som motsvarar allas smak!

Vi erbjuder ett brett utbud av anpassningsbara iPad modeller och design fall olika färger (orange, grön, rosa, blå ...), traditionell, ventil, silikon, eller mer sofistikerade som Deluxe version hämtar sin originalitet dess aluminium bakstycket och avtagbar där du ringer din skapelse så att du kan ändra ditt utseende utan att byta skydd. En anpassningsbar gåva idé för alla tillfällen! Tänk på det för födelsedag din bror, mors dag eller för en liten julklapp billigt för din mormor!

Erbjuda ett skal iPhone 4 / 4S personlig, unik och originell

Komponera ditt meddelande, tillfoga ett känt, ett datum, välj ett färgfoto, en illustration eller ens företagets logotyp på din Apple beställnings- fall och skapa en egen anpassad jonglera konstnärliga effekter som erbjuds i vår Wizard på nätet . Vår uppfödning teknik, enligt färgen sublimeringsprocess, kommer att garantera en exakt kopia av originalet med dess färger och kontraster att njuta av den bästa kvaliteten på bilden.

Vi garanterar produktkvalitet idiotsäkert att effektivt skydda din mobiltelefon. Din nya foto skal passar perfekt på telefonen och gör att du kan bluffa dina vänner. Tryckt med ett foto av hans barn, kommer det att vara den perfekta gåvan att tillfredsställa din mamma för hennes födelsedag eller nästa mors dag! För en liten budget, kan du njuta av en bekväm föremål (även väsentliga) som kommer att vara unik och bilden

En anpassad för iPhone 4 / 4S som original idé

unika och originella modeaccessoar fallet spelar också en roll i att skydda din Apple telefon varumärke och i synnerhet dess pekskärm och bak. Tillverkad av extra kraftig plast och konstläder tyg, det klipp snabbt och skyddar din telefon från stötar och repor. Perfekt passform, betyder inte hindra en korrekt användning av hörlurar eller laddningsställen, eller knappar på kameran. Du kan fortsätta att ansluta din smartphone för att använda iTunes och Apple Store på PC eller Mac.

En släkting eller vän har precis köpt en iPhone 4 eller 4S? Det är nu eller aldrig erbjuda honom en personlig gåva billig både nyttig och trendiga med en skrov iPhone 4 / 4S Custom. Upptäck också våra iPod-modeller och anpassningsbara iPad finns på vår vackra butik.

Andra gåvor kategorin "Skrovet Anpassningsbara" kan intressera dig:

IPhone 4 / 4S Custom för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.