Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Anpassningsbara Case tryckt med din högkvalitativa foto


Skapa en anpassad skal iphone case med ditt foto. Finns för iPhone 4 / 4S 5 / 5s, 6 och 7.

skrovet Anpassningsbara : populära

Anhängare av Apples varumärke, kommer du aldrig en del med din iPhone! För att skydda samtidigt som ett unikt utseende, gjorde valet av en anpassad skal iPhone. Vi erbjuder ett brett utbud av modeller: hårdplast extra stark, flexibel silikon ventilkåpa eller flik flip. Med vårt utbud, du är säker på att hitta den produkt som kommer att möta behoven och effektivt skydda telefonen mot droppar, repor eller stötar i det dagliga livet.

IPhone 4 till 6 Plus, alla de senaste Apple smartphone har sina skräddarsydda överdrag och fall, som ger tillgång till alla funktioner. För 4 och 4S modeller, hitta identiska produkter med mer än 20 produkter med olika färger och efterbehandling. 5 och 5S modeller har också en särskild sida där du kan välja en modell med ett tema som för mors dag "Jag älskar dig mamma"

Om du är den stolta ägaren till en iPhone 5C, kommer du att kunna anpassa utseendet på din telefon med ett fall eller en färgstark skal för att personifiera med ditt foto och ett namn eller ett datum. Och genom detta, kommer det att bli unik och igenkännlig bland alla andra smartphones från Apple.

Unna dig en anpassad skal för att skydda och dekorera din iPhone

De senaste iPhone-modeller har också sina skydd! Till sex och sex Plus, färg silikonskal eller en kvalitetsläder fall väntar på dig att skydda din nya smartphone

Här är en idé för den kommande födelsedagen av en vän eller din man erbjuda honom en personlig iphonefall! En billig gåva som kommer att göra sin effekt och han kan hålla med honom varje dag. Med vår online designverktyg, lägga till en eller flera personliga foton, en barnteckning eller en kärleksförklaring och komponera själv din skapelse lätt och snabbt. Visualisera resultatet direkt innan du bekräftar din beställning.

anpassa specialist sedan 2007 Gravissimo sätter sin expertis till din tjänst för att erbjuda dig produkter och kvalitet av anpassning med en vacker färgåtergivning, trogen originalfotot. Levereras snabbt med våra olika leveranssätt att anpassa sig till dina behov och din budget. För en personlig sista minuten gåva, anser att denna praxis vardagliga objekt och användbar för alla ägare av en telefon (liksom säga alla!).

Andra gåvor kategorin "Telefon OCH Tablet beställnings- fall" kan intressera dig:

Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.