Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Hull och personlig iPad Mini fallet med ditt foto


Personlig mini iPadfall är en perfekt gåva för äpplevänner. Tillhandahålla ett lock eller en anpassningsbar med foto av dem du älskar.
Sortera efter: pris - popularitet

Komponera ditt meddelande, välj din favorit foto och skräddarsy din egen mini iPad fallet och din skyddande fodral för din iPad mini att ge en unik och originellt utseende, din. Här är en idé för kvinna, kommer hon bli glad att beundra varje dag ett foto av hans barn!

Vill du njuta av dina favoritbilder oftare? Ingenting enklare! Välj bara din bästa bild och anpassa ditt skal eller surfplatta till fall enligt dina önskemål. För pro, ge ditt företag som anpassade tillbehör genom att lägga till din logotyp, ett sätt att marknadsföra ditt företag billigt varje gång du drar ut din iPad Mini näthinnan och därmed göra ett intryck.

Gör din personliga iPad mini skal med ditt foto

Våra skrov är tillverkade av extra stark plast med svarta kanter, vit eller rosa och effektivt skydda tabletten från dagliga skador, stötar och repor. Perfekt anpassade till specifikationerna för iPad mini dessa skydd införas snabbt, spåren motsvarar placeringen av kontakter och hörlursjack och kamera utan några hinder.

Erbjuder ett unikt och origin iPad mini skal som kommer alltid kul

Deluxe-serien har en aluminium baksidan, anpassa den flyttbara plattan gör det möjligt att ändra regelbundet utan att ändra skrov. Våra skyddande fall är konstläder i olika färger från blått till rött. Skårorna i extra fast platisque perfekt behålla din näthinna iPad mini på plats för att minimera risken för att falla på språng.

En gåva idé mycket elegant och inte dyrt för ägare av iPad mini, både nyttiga och originella. En anpassad iPad mini skal är måste-ha tillbehör eller erbjuda geeken i ditt liv!

Andra gåvor kategorin "Telefon OCH Tablet beställnings- fall" kan intressera dig:

Custom iPad Mini Case för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.