Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Skrov och luft iPad 2 fall anpassas med ditt foto


Anpassa din ipad luft 2 med ett fotografi. Ge en unik gåva och original anpassade direkt på nätet på butiken.
Sortera efter: pris - popularitet

Upptäck vårt sortiment av fall och anpassade för iPad Air 2! Specialiserat sig på skapandet av fotoobjekt för att mäta, erbjuder Gravissimo sin expertis för att skapa en anpassad skal för iPad Air 2.

Med enkel skapande verktyg att använda, kan du tänka dig i ett par minuter nytt skal eller fodral för din nya iPad Air 2. Sätt i en familj foto, en bild av dina barn eller företagets logotyp och foga texten av ditt val. Ett namn, ett datum eller ens en kärleksförklaring, kommer den enda begränsningen för din skapelse vara din fantasi. Anpassning är gratis och du kommer att betala samma pris som du lägger till ett enda foto eller flera!

När din anpassning har slutförts, måste du bara beställa och vänta några dagar innan du får din vackra personliga gåva! Vi erbjuder också mycket snabba leveransmetoder, vid nödsituationer!

Skapa en beställnings- fall för din iPad Air 2

Du lämnar (nästan) aldrig din Apple Tablet och vi förstår dig! IPad har blivit ett väsentligt ändamål och mycket bekvämt i det dagliga livet. Det blir mycket viktigt att skämma bort och göra allt som krävs för att kunna skydda effektivt samtidigt som det behaglig att använda. Det är därför vi har valt kvalitetsprodukter, med olika ytbehandlingar.

Upptäck extra starka plastskal som ska klippas till baksidan av din iPad Air 2. Din bild kommer att tryckas i hög kvalitet på en tunn platta av resistent aluminium. Varumärket kommer att erbjuda otrolig färgåtergivning för sublime bilder och en unik personlig present!

Om du vill ha en "total" skydd av tabletten, titta på sidan av våra fall av textil och läder-liknande. Framsidan av omslaget skrivs ut med din skapelse. Denna kvalitet fall kan du också placera din iPad vertikalt för att titta på en film eller foton på ett säkert sätt.

Erbjuda ett original personlig gåva med en bild hylsa för iPad Air 2

Vare sig för födelsedag eller för din mamma på mors dag, kommer hon alltid att vara glada att få en ny anpassad skal som skyddar din iPad. Även vara utom synhåll, kommer hon med sina barn och barnbarn hela dagen.

Anpassade täcka kommer också att tilltala yngre, som din lillebror som kommer att fira 20 år eller tonåring som just har gått gymnasiet. Ett fint foto gåva för att fira jul eller tillbaka till skolan!

Och om din farfar har nyligen förvärvat en helt ny iPad Air, snabbt välja denna idé för att fira sina 70 år eller nästa fest morfar! Du förstod en fin anpassade skal för iPad Air 2 kommer att glädja hela familjen.

Andra gåvor kategorin "Telefon OCH Tablet beställnings- fall" kan intressera dig:

Custom iPad Case Air 2 för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.