Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Skrov och luft personlig iPadfall med foto


Dessa anpassade luft ipad med en bild är en unik gåva. Erbjuda ett mål eller täcka en anpassningsbar fan av äpple.
Sortera efter: pris - popularitet

Du är den stolta ägaren till en iPad Air? Du är på rätt plats för att skydda din tablett från repor och vardagens stötar och har det ultimata tillbehöret för din iPad Air från Apple. Samtidigt ger det ett unikt utseende med en anpassad iPad Air skal eller bakgrundsfoto.

För skojs skull eller för att erbjuda, är detta en bra idé för Geeks omkring dig! Deras ursprungliga iPad Air blir med en anpassad skal med fotot senaste semester eller en trevlig familjeporträtt. Lägg till att även ett meddelande och detta kommer att bli ursprungliga pekplattan förutom att vara praktisk.

Gör din egen skal iPad Air med ditt foto

Välj modell av ditt val från ett brett urval: en stel roterande fall 360, en skal flip som en smart lock, finns i olika färger, eller ett skyddande skal i svart eller vit kartong och föreställa sig anpassning som kommer att göra en originalbilden eller objekt en unik personlig gåva.

Till jul, en födelsedag eller mors dag, här är en bra idé att presentera som kommer att påverka din familj eftersom det kommer att vara unik och sin image. Din son är ett stort fan av ett fotbollslag? Anpassa din skal med logotypen för laget kommer att vara en bra idé för hennes födelsedag. När det gäller din mamma eller mormor, kommer hon att vara glada över att ha skydd för sin iPad Air med den vackraste bilden av alla sina barn och barnbarn! Din kropp kommer fortfarande att du kan installera laddaren eller hörlurarna för en mer bekväm passform.

Och för unga föräldrar eller nygifta, en anpassnings med foto av deras nyfödda eller ett bröllopsfoto (eller båda!) Kan bara glädja dem och vara en minnesobjekt för att skydda sin Apple iPad Air. Skapa ett fotomontage pele mele sätt att anpassa omslaget till denna iPad täcker Air. Inget behov av att rita en bild eller ett tillägg, kommer dina favoritbilder vara tillgängliga och synliga varje dag på enkelskrov tablett, tack vare sin ursprungliga Smart Cover stil och anpassning.

Erbjuda ett skal eller ett unikt och origin Air iPadfall som kommer alltid kul

Borta är de traditionella gåvor foton och tråkig, överraska dina nära och kära med en ursprunglig och användbar idé genom att erbjuda en anpassad skyddsfodral för sin iPad Air! Den senaste Apple Tablet kommer att skyddas effektivt i den bakre med en anpassad iPad Air skrov extra kraftig plast. Och för dem som föredrar att helt skydda sin tablett innehåller iPad Fodral Air Läder som kommer att erbjuda det bästa skyddet skärmen. Skärmen rectina Touch ger dig bästa möjliga kvalitet, för dig att erbjuda det bästa skyddet!

Och för en lyckad gåva, också välja målet eller iPhone för att matcha din egen lock och skydda telefonen och surfplatta på ett effektivt sätt! Vi erbjuder ett brett utbud av fotoobjekt för att skydda dina high-tech, men också för att dekorera ditt hem (eller bild photo photo affischen).

De modeller vi erbjuder är inte kompatibla med tillägg av en Apple-tangentbord. Däremot kommer det att vara mycket lätt att ta bort din iPad Air anpassade skyddande skal när du vill använda ett tangentbord.

Andra gåvor kategorin "Telefon OCH Tablet beställnings- fall" kan intressera dig:

Custom iPad Case Air för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.