Skrov och beställnings- iPadcase med foto av ditt val
Inget mer nörd än att erbjuda ett skal, ett mål eller en anpassningsbar ipad med en bild av en familj händelse eller ett minne av dina nära och kära.
Sortera efter: pris - popularitet

Skiljer sig från andra med ett unikt och origin iPad har aldrig varit lättare! Styras av vår guiden och anpassa din egen iPadcase eller hölster ditt meddelande, eller din bästa fotografi i färg. Så ge utseendet på dina önskningar, flickaktigt, chic, klassiska eller trendiga till surfplattan och förvåna dina vänner! Att erbjuda som en bröllopspresent till exempel!

Ett skal för extra stark och unik iPad med ditt foto

Bland kvaliteten på skal som vi har valt för dig, kommer du att hitta extra starka plastprodukter med svarta kanter, vit eller ens rosa men Deluxe serien, speciellt konstruerade för tabletter, vars baksida består av en avtagbar aluminiumplatta som utförs anpassning gör det möjligt att ändra så ofta du vill utan att ändra skrov. Våra skyddsfodral är täckta med konstläder blå, svart eller rött. Interiören finish i textil mjuk och sömmar är snyggt och har alla spåren för att säkert hålla din iPad på plats.

Erbjuder personlig iPad skal med bild och text

Tabletterna är skyddade när du flyttar mot stötar och repor med dessa passar perfekt till iPad skydd. De är lätta att installera respekterar placeringen av kontakter och uttag utan obehag för manipulation.

Unna dig iPad att ingen som ser ut som du, unika och originella till ett mycket överkomligt pris. En gåva för mannen att vakna nörd i dig med en anpassad iPadfall!

Andra gåvor kategorin "Telefon OCH Tablet beställnings- fall" kan intressera dig:

Custom iPad Case för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
kundservice Måndag till fredag, från 09:00 till 13pm och från 14h till 18h
+33972554532 (På engelska) eller service.client@gravissimo.fr
nyheter Kolla in vår Facebook-community
kundrecensioner .
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
IPhone / iPad
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.