Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Case Mate Huawei Honor, P8 P9 anpassas med ditt foto


Anpassa din skal med foto för din Huawei telefon. Skriv ut bilder av hög kvalitet för ett unikt och origin skrovet.
Sortera efter: pris - popularitet

Du äger en Huawei smartphone och du vill att det ska vara väl skyddade eftersom du verkligen vill ha det så mycket! Känn dig fri att välja din skyddande skal från vårt sortiment av anpassningsbara skal.

Många modeller finns tillgängliga för telefoner och smartphones Huawei P8, P8 lite, kompis 8, 6 Honor, Honor 6 Plus, ...

Anpassa din skal med din sätt och dina önskemål. För att göra din laptop en äkta high-tech tillbehör värd namnet och unik, kan du anpassa den till din smak med foton, bilder, logotyper eller text av ditt primat. Vår online guide hjälper dig när du gör din Huawei anpassade skal. Som ni föreställa er den bästa smartphone utrustad med optimalt skydd för din bild! En vacker bild med ett roligt litet meddelande och voila, kan du också lägga till effekter i bilden för att göra den unik! enkelt och snabbt skapa en bildobjektet till din telefon via vår online-verktyg.

En anpassad skal Huawei att erbjuda för alla tillfällen

Våra produkter är styv plast, extra stark, vilket skyddar din telefon på bästa sätt. Vi vet alla att våra telefoner utsätts för alla typer av besvär såsom fall, repor, vilket är riktigt obehagligt. Så det är därför vi erbjuder skyddskåpor speciellt konstruerade för Huawei varumärke. Alla viktiga funktioner i din mobil kommer att finnas tillgänglig med dessa fall som passar perfekt till kurvorna i din smartphone. Också skydda bilder sensor enheter så att du kan optimera kvaliteten på dina bilder.

Du måste utrusta din son förra Huawei P8 för hans födelsedag och du fruktar den avgrunden. Gå vidare, ge det en anpassad skal Huawei med foto av hans favorit fotbollsspelare, till exempel, som kommer att skydda din smartphone från vardagliga faror, uppmärksamhet som kommer att påverka ditt barn!

Det är fars dag, och din pappa inte riktigt ta hand om sin telefon så att undvika några skador, gör det roligt med en Huawei Honor bild skal 6 anpassas med en av sina favoritbilder tillsammans med en fin "Happy Birthday Dad"! Han kommer att bli glad gest och åtminstone kommer du vara säkra på sin senaste telefon! Här är en personlig gåva idé som kommer att ha roligt, medan användbar, allt för en mycket liten budget.

Andra gåvor kategorin "Telefon OCH Tablet beställnings- fall" kan intressera dig:

Huawei anpassade skal för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.