Cover PC, laptop eller Anpassad Macbook med ditt foto

Hjälp - Hitta din dator Case

Det är möjligt att storleken av den ideala täckning för datorn skiljer sig från storleken i inches av det.

Ange måtten i centimeter från din dator:

sökAnpassa datorns hölje med ett foto och ett meddelande - en unik personifierad gåva för din dator!
Sortera efter: pris - popularitet
nya produkter
191,65 Kr
- 44 röster
16 kommentarer
173,31 Kr
- 41 röster
19 kommentarer
145,80 Kr
- 47 röster
23 kommentarer
173,31 Kr
- 98 röster
20 kommentarer
301,69 Kr
- 210 röster
50 kommentarer
200,82 Kr
- 113 röster
24 kommentarer
154,97 Kr
- 75 röster
10 kommentarer

Alla ägare av bärbara datorer kommer att säga, är locket Custom PC till ett viktigt tillbehör för PC skydd liten daglig inverkan din högteknologisk utrustning. Men visste du trenden och ursprungliga sidan av dessa omslag?

Den laptop väska kan du bär MacBook Pro eller bärbara 15 inches vara noga med att inte skada den. Lätt att glida in i din portfölj, ryggsäck eller ryggsäck band i plånboken, är personlig datorfack PC det bästa skyddet du kan hitta eftersom det kommer att vara unik och din bild!

Skapa en originell och rolig anpassningsbar omslag med ett foto

Du sticker ut från dina vänner eller kollegor är en mycket enkel sak med en anpassningsbar fall du har anpassat med ett foto, illustration, text, eller varför inte företagets logotyp. Med vår online guiden har du friheten att anpassa den främre och / eller rygg, helst i landskapet och leka med de föreslagna konstnärliga kombinationer.

Vår sublime färgåtergivning teknik garanterar perfekt stabilitet över tid och respekt för de ursprungliga färgerna i dina bilder. För personlig eller professionell användning, anpassa datorn fallet med bilden av ditt val. Vare sig du skapar ett collage eller fotomontage sammansättning, kommer vår anpassning verktyg följa med dig från början till slut. Display rendering innan du bekräftar din beställning. Njut av vår gratis fraktsätt inom 7 dagar, men också av vår snabb leverans inom 3 dagar eller 24 timmar. Den perfekta lösningen för personliga presenter att göra sista minuten under skolåret eller jul.

Erbjuda anpassade täcka på framsidan och baksidan med din personlighet

Du hittar i vår butik överdrag passar bärbara datorer från 11 till 17 inches och vissa bärbara och ultrabook. Tyg mjuk och tjock neopren och skum skyddskåpa kommer dämpa stötar och skydda repor i din dagliga pendla.

För en originell och unik fotogåva, välj fotoalbum som kommer att glädja säkert och för en budget som erbjuder utmärkt pc anpassade omslag. Att erbjuda som en födelsedag eller jul, anpassade datorväskan överraskning överraska en kvinna eller en man i ditt liv!

Vi erbjuder även skydd eller anpassade skal fall för tryck tablett innefattande en tablett lock 10 inches och 12 inches. Skydda som det borde vara alla dina favorit high-tech med vårt sortiment av skyddande skal, skal iPad, datorväska och datorväskan och tablet pc. Oavsett om du äger en MacBook Air, en bärbar dator 13 inches eller 17 inches, väljer den storlek du behöver genom att kontrollera mätningar av datorn och starta din customization enkelt.

Andra gåvor kategorin "Personlig Gava High-Tech" kan intressera dig:

Custom PC Case för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
kundservice Måndag till fredag, från 09:00 till 13pm och från 14h till 18h
+33972554532 (På engelska) eller service.client@gravissimo.fr
nyheter Kolla in vår Facebook-community
kundrecensioner .
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
IPhone / iPad
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2018 All rights reserved.