Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Cover PC, laptop eller Anpassad Macbook med ditt foto


Anpassa datorns hölje med ett foto och ett meddelande - en unik personifierad gåva för din dator!
Sortera efter: pris - popularitet

Alla ägare av bärbara datorer kommer att säga, är locket Custom PC till ett viktigt tillbehör för PC skydd liten daglig inverkan din högteknologisk utrustning. Men visste du trenden och ursprungliga sidan av dessa omslag?

Den laptop väska kan du bär MacBook Pro eller bärbara 15 inches vara noga med att inte skada den. Lätt att glida in i din portfölj, ryggsäck eller ryggsäck band i plånboken, är personlig datorfack PC det bästa skyddet du kan hitta eftersom det kommer att vara unik och din bild!

Skapa en originell och rolig anpassningsbar omslag med ett foto

Du sticker ut från dina vänner eller kollegor är en mycket enkel sak med en anpassningsbar fall du har anpassat med ett foto, illustration, text, eller varför inte företagets logotyp. Med vår online guiden har du friheten att anpassa den främre och / eller rygg, helst i landskapet och leka med de föreslagna konstnärliga kombinationer.

Våra sublimeringsreproduktionstekniska färger garanterar ett perfekt beteende i tid och respekt för de ursprungliga färgerna på dina foton. För personlig eller professionell användning, anpassa din PC-väska med bilden du väljer. Oavsett om du vill skapa en jumble-komposition eller en bildmontage, kommer vårt personaliseringsverktyg att följa med dig från början till slut. Visa rendering innan du bekräftar din beställning. Dra nytta av vår snabba leveransmetod under 3 dagar eller 24 timmar. Den perfekta lösningen för personliga gåvor som görs i sista minuten för att gå tillbaka till skolan eller julen.

Erbjuda anpassade täcka på framsidan och baksidan med din personlighet

Du hittar i vår butik överdrag passar bärbara datorer från 11 till 17 inches och vissa bärbara och ultrabook. Tyg mjuk och tjock neopren och skum skyddskåpa kommer dämpa stötar och skydda repor i din dagliga pendla.

För en originell och unik fotogåva, välj fotoalbum som kommer att glädja säkert och för en budget som erbjuder utmärkt pc anpassade omslag. Att erbjuda som en födelsedag eller jul, anpassade datorväskan överraskning överraska en kvinna eller en man i ditt liv!

Vi erbjuder även skydd eller anpassade skal fall för tryck tablett innefattande en tablett lock 10 inches och 12 inches. Skydda som det borde vara alla dina favorit high-tech med vårt sortiment av skyddande skal, skal iPad, datorväska och datorväskan och tablet pc. Oavsett om du äger en MacBook Air, en bärbar dator 13 inches eller 17 inches, väljer den storlek du behöver genom att kontrollera mätningar av datorn och starta din customization enkelt.

Andra gåvor kategorin "Personlig Gava High-Tech" kan intressera dig:

Custom PC Case för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.