Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Väggklocka och klocka Custom tryckt med ditt foto


Erbjuda ett original cadeeau genom personlig klocka med en personlig bild och ett meddelande. En unik gåva för en dekoration i bilden.
Sortera efter: pris - popularitet

Med personlig klocka, du aldrig titta på tiden att gå på samma sätt! Att erbjuda som en gåva för ett dop eller en födelse till exempel! För att ge ett nytt utseende till din inredning, välja den modell du valt och lägg din bästa bild! Vare sig det gäller rum eller kök ditt vardagsrum, kommer effekten garanteras med dina gäster och din familj kommer att njuta av varje dag denna personifierade dekorativa föremål, original design!

En personlig klocka med foto av din semester

Välj bland storlekar och former: runda, kvadratiska eller rektangulära, med eller utan synlig märkning av timmen. Sedan ge originalitet de klassiska väggur med unik personalisering och utforma du tänka kring ett foto, en bild, en logotyp eller ett meddelande. Du måste räkna din dekorativa objekt för att göra dig själv som du vill och ge effekter du vill genom vår online guiden.

Överföringen av bilden utförs genom färgsublimeringstekniken. Bläcket impregneras in i träet för en garanti för prestanda över tid och respekt för de ursprungliga färgerna.

Inred ditt hem med en ursprunglig klocka och design

Det återstår bara att hitta en plats för val, hängde på en vägg eller placeras på möbler med glasfibermedia som medföljer vissa modeller. En personlig klocka är en stor och billig gåva till jul bild, en inflyttningsfest eller bara en idé att makeover ditt hem. Du kan erbjuda denna gåva samt till en man eller en kvinna eller ett barn att dekorera sitt rum. Det kan vara kul att skräddarsy med sin superhjälte eller hans favoritsporter!

Andra gåvor kategorin "Personifierad Gava FÖR Vardagsrummet" kan intressera dig:

Anpassade klock för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.