Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

High-Tech personlig gåva idé tryckt eller graverad billig


För högteknologiska produkter som sticker ut, anpassa dem genom att lägga till bilder och text för att göra dem helt unik.

Högteknologiska gåvor är perfekt media för anpassningarna, antingen för att lysa dina dagar på kontoret med USB-nycklar, mus mattor, datorer täcker eller att ha själv nära när som helst dina favoritbilder på skrovet på din smartphone, till exempel. Ge ett foto gåva att behaga dina nära och kära!

Om du har en telefon med en känd varumärke iPhone, Blackberry, Samsung, HTC, Nexus (...) eller om du föredrar musik eller spelar, vårt sortiment av skyddande fall för Kindle, iPod, iPad, Galaxy, Xperia eller iPhone (...) är för dig.

Våra produkter är speciellt utformade för att uppfylla kraven i varje modell telefoner och tabletter utan obehag i bruk, varje slits motsvarar placeringen av kontakterna och andra funktioner. Olika färger, är dessa skal tillverkade av extra stark plast för maximalt skydd och klipps i en handvändning. Din personalisering kommer att återges på baksidan av plastprodukten eller aluminium beroende på modell.

Idéer för högteknologiska tillbehör för att skräddarsy för perfekta presenter

Också skydda din bärbara dator med våra omslag i tyg och neopren skum som dämpar stötar och skydda små repor i din dagliga pendla. Kompatibel med PC 12 november 15 och 17 tums notebook några, dessa produkter är ett utmärkt stöd för dina favoritbilder. Musten? Samordna datorns hölje med din mus vadderar!

Du har en nörd hemma? En nörd familj? Ge dem var ett USB-minne, aluminium eller trä, personlig med deras namn eller ens en liten text, ett sätt att skilja på en blinkning som innehåller foton, musik, filmer ...

Beroende på vilken produkt du väljer, kommer vi anpassa vår bästa tekniken för att reproducera din bild eller text som troget, respekt färger och kontraster. aluminiumytor kommer att lasergraverade är plast som impregneras i materialet färger med vår sublimeringsteknik.

Högteknologiska idealgåvor för entreprenörer som använder dem som marknadsföringsmaterial för deras reklam eller som ett företags gåva i tacksamhet eller lojalitet.

En erbjudande tillsammans med sin nya smartphone eller surfplatta för att skydda effektivt eller att göra en julklapp eller födelsedag användbar och trendigt på en budget.

Andra gåvor kategorin "personlig Gava" kan intressera dig:

Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.