Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Beställnings- fall Universal Tablet med ditt foto


Erbjuda ett fall för surfplattan 7, 8, 9 eller 10 tum personifieras med ditt foto. Våra fall passar dina hyllor med justerbara fästen.
Sortera efter: pris - popularitet

Du är den stolta ägaren till en pekplatta eller grafik? Då är det dags att erbjuda en beställnings- fall för tablett! Vi erbjuder dig flera modeller som kallas "universella", det vill säga att de passar alla modeller beroende på skärmstorleken (7, 8 eller 10 inches).

Om du inte har hittat din lycka bland våra fall för iPad, iPad Mini, Galaxy Tab eller Galaxy Note 8, är du på rätt ställe. Tack vare ett universellt fall kan du skapa din personliga gåva utan risk för fel modell. Du måste bara veta skärmstorlek (i inches) och sedan göra ditt val av anpassade fall för tablett.

Med en snabb online skapa verktyg och lätt att använda, kan du ha kul att skapa en unik och anpassad till bilden. Tillsätt en eller flera personliga foto på omslaget till denna personliga skydd. Komplett med ett namn, ett roligt meddelande eller ett datum och njuta av resultatet. Det kommer att göra mer för att vänta några dagar innan du får högteknologiska gåva (eller timmar om du väljer leverans Chrono!).

Skydda din surfplatta med en allmänt bruk fall 7, 8 eller 10 tum

Mycket praktiskt med sina krokar anordnade resår i 4 hörn, dessa produkter passar perfekt till din tablett oavsett modell och märke. Denna kvalitetsprodukt med sin konstläder finish och tygöverdrag ger en mycket god stabilitet över tid och effektivt skydd av din nya högteknologiska juvel.

Erbjud detta personlig gåva till ett barn eller en vuxen, en man eller en kvinna och ge dem möjlighet att effektivt skydda sin nya iPad eller Galaxy Tab. Om att gratulera din tonåring en akademisk framgång, att tillfredsställa din älskling (e) för Alla hjärtans dag eller bara tacka en vän som har gjort dig en tjänst, här har du den perfekta idén att hitta bara gåva som är säker att komma överens!

Och om du planerar att ändra tablett snart, oroa dig inte, kommer ditt fall passar perfekt med den nya med sitt universella monteringssystem!

Andra gåvor kategorin "Personlig Gava High-Tech" kan intressera dig:

Custom Universal Tablet Case för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.