Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Pläd scarf och broderade personifieras med ett namn eller bild


Täck med en halsduk eller en anpassad pläd. Brodera ett namn eller skriva ut ett foto på den för att göra denna unika gåva.
Sortera efter: pris - popularitet

Födelsedagar, jul eller några orsakar att erbjuda är alltid stunder av gemytlighet och glädje att dela med familj eller vänner. Tyvärr kan dessa perioder snart slösas bort för personen i desperat behov av gåva idéer, som för den som tar emot en present som misshaga honom eller den anser värdelös! Nu, inget behov av att köra över flickan och att flyga alla butiker för att hitta den perfekta presenten: du kan naturligtvis styra personlig gåva du behöver, till låga priser!

Vad vi erbjuder? Bara detta kommer att göra susen. Ge till dem som är viktiga för dig en halsduk eller en anpassad pläd, dekorerad för att passa! Oavsett om du behöver en idé för dina barn, dina föräldrar eller vänner, kommer broderade plagg vara perfekt för dig. Pläd broderade, uppskattas av alla för sin mildhet och praktiska, erbjuder möjligheten att inkludera meddelandet eller det namn du vill, men också för att välja skriv teckensnitt och färg på broderiet.

Välj en anpassad broderade pläd scarf eller att erbjuda ett original julklapp till dina nära och kära

För en mer personlig objekt, välj Anpassad scarf ecru, så att du kan skriva ut både ett meddelande och en bild av ditt val för den person som du älskar.

Varför välja en broderad gåva? Helt enkelt eftersom det är för dig det bästa sättet att stå ut bland de många idéer som man erbjuder hittills. Genom att erbjuda personlig kläder, kommer personen vet att du inte bara ta den första boken i bokhandeln där du föll, eller första videospel ses på displayen: du erbjuder honom en present med hans namn eller ett speciellt skriftligt meddelande för honom. Så tveka inte en sekund och ordning nu en halsduk eller en anpassad pläd som inte bara kommer att göra skillnad, men kommer också att ta del av alla tillfällen.

Andra gåvor kategorin "personlig kläder" kan intressera dig:

Custom Plaid Scarf för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.