Sugar Plum choklad anpassade ingraverat med text och billig bild
Upptäck våra personligt gynnar graverad med ditt meddelande och ett foto. Perfekt för dop, nattvard eller äktenskap, erbjuda unika och originella godis med mandel eller choklad.

Sugar Plum Custom : populära

99,95 Kr
- 8 röster
2 kommentarer
99,95 Kr
- 27 röster
2 kommentarer
99,95 Kr
- 25 röster
3 kommentarer
99,95 Kr
84,96 Kr
- 12 röster
1 kommentar

Fall för personlig sugtablett, en traditionell delikatess och används ofta i familjefester som bröllop, en födelsedag eller dop. Med vår kompetens inom lasergravyr sedan 2007, erbjuder vi en återgivningskvalitet och mycket specifik om din choklad dragéer eller mandel.

Bland väldigt många färger, göra valet av dem som intresserar dig, från blå till rosa genom gult och orange för att matcha temat för ditt evenemang och dekoration. Tänk dig sedan din unika skapelse genom att lägga till bilder eller symbol och sedan på baksidan tillfoga din text: ett förnamn, initialer, datum, ... något går att göra ditt evenemang ännu mer unik.

Erbjuda ett oförglömligt minne för dina gäster med våra dragerade tabletter präglade med omsorg. De kommer inte snart glömma dop din son eller ditt äktenskap med denna original- gåva graverad.

De bästa dragéer Marseille, som valts ut för sin elegans och god smak är personlig genom gravyr innan hamna på bordet av ditt äktenskap eller i små lådor att ta till dina vänner och familj vid dop din dotter. Vad en härlig personlig gåva! Bortsett från de händelser som nämns ovan, tycker om detta ursprungliga idé att dekorera och liva upp en kväll med vänner, en baby shower eller för att fira en födelsedag eller en födelse.

Göra valet till personliga favörer för evenemang som bröllop eller dop och överraska dina gäster

Konfektyr modell väljs av vårt team, choklad eller mandel är mycket platt, och den stora ytan garanterar en vacker utskriftskvalitet med fina detaljer. dock noga med att inte lägga varorna (bild eller text) för liten för att hålla den läsbar.

Vi erbjuder delar av 100g från € 9,90. Du kan sedan välja önskad mängd i multiplar av 100 g. Till exempel, för att beställa 500 g godis, du helt enkelt välja ett belopp som motsvarar 5. Levereras i en liten väska, kan din beställning kommer att levereras i attraktiva presentaskar, dekorativa rör eller bollar för att kunna presentera och erbjuda enklare.

Personlig sugtablett förtjänar din uppmärksamhet, eftersom det kommer att erbjuda en unik souvenir till både vänner och dig själv. Använd den på ett originellt sätt som placeringskort för att placera dina gäster vid bordet! Din beställning kommer att levereras till dig mycket snabbt: inom 7 dagar eller 24 timmar i Classic med alternativet Chrono. Perfekt för eventuella brister eller sista minuten tillägg (eller om man inte motstå att äta en hel låda!).

Yrkesverksamma kan också frestas av detta ovanliga objekt anpassade! Vid en konvention av företag eller för att fira jul med dina anställda, skapa skräddarsydda godis med din logotyp och företagsnamn. De kommer att vara imponerad av denna ursprungliga idén och kommer att hålla ett minne av denna händelse.

Tänk på dessa livsmedel butik på en torr plats och bort från ljus och värme så att de inte försämras. Levererar mer än 12 månader efter leveransen, kan du hålla flera månader innan erbjuda dem eller att vänta några månader innan man äter, när du har erbjudits.

Andra gåvor kategorin "Personifierad Gava FÖR Matlagning" kan intressera dig:

Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
kundservice Måndag till fredag, från 09:00 till 13pm och från 14h till 18h
+33972554532 (På engelska) eller service.client@gravissimo.fr
nyheter Kolla in vår Facebook-community
kundrecensioner .
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
IPhone / iPad
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2018 All rights reserved.