Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Doudou Custom broderade med en pojke eller flicka Namn


Erbjuder personlig filt broderade med barnets namn eller barnet. En överraskande gåva och full av känslor.
Sortera efter: pris - popularitet

Letar du efter en födelsedagspresent? Erbjud en söt och färgglad filt! Det är en tidlös närvarande som också kan vara mycket original om du tar hand för att göra det unikt med ett broderat namn. Det egna bästa vän är par excellence den perfekta följeslagaren för alla barn, som han väcker känsel eller hörsel. Det kommer också att trösta de stora problem, underlätta att somna eller calînera vid separation. Han kommer att följa ändå nyfödda lång och ofta hålla som barndomsminne.

Dessa små bitar av tyger, pastellfärger eller skimrande satin och fleecematerial, har hög kvalitet finish och är mycket mjuk. Deras smycken gjorda av små djur frimousses fyllda ömhet. Du kommer att kunna välja din favorit djur från konventionell (hund, katt, kanin, björn) men också exotiska (elefant, pingvin, ponny, uggla eller nyckelpiga). Varje bär en rolig liten smeknamn som också kommer att fresta dig i ditt val. Och triangel, fyrkant, med små noder, flikar eller klockor, också göra sin egenhet.

För en ursprunglig födelse gåva, erbjuda en filt broderade med barnets namn

När du har valt, kan du fortfarande göra mer ursprungliga din gåva genom att personifiera den med broderat namn av ditt barn. Vi erbjuder ett brett utbud av färger för en son broderi i harmoni med väven av plysch eller helt enkelt för att variera nöjet. Känn dig fri att ändra typsnitt genom vår online guiden och se resultatet direkt på skärmen.

Du kan bara erbjuda plysch eller njuta av din egen bästa box eller pack inklusive en bjällror studerat en bra barn grepp och en rem anpassad till hennes lilla handleden. Oavsett vad du väljer din gåva kommer att levereras i en fin presentförpackning.

Disney äger bästa vän erbjuder inte bara en födelse, njuta av sin första jul eller hennes första födelsedag att göra honom en present full av ömhet i honom som förnyar nöjen upptäcka andra material, andra färger d andra former. Med sitt namn broderat på det, kommer det att vara noga med att aldrig förlora! Du kan också lägga till ett telefonnummer så att vi kan kontakta dig vid filt eller helt enkelt felplacerad tidpunkten för barnets födelse. Vid inträde till dagis eller förskola, kommer hans moster och hans älskarinna vara glada över att kunna identifiera den styrman på ditt barn.

Det kommer att hålla denna unika närvarande i många år och för att undvika stora kriser gråter för förlust, kom ihåg att köpa honom en andra identisk ta fördel av fri frakt från 25 € köp. Här är en fin present för barn.

Du letar efter en ursprunglig födelsepresent? Tänk på din egen bästa vän, favorit lilla följeslagare för ditt barn. Välj från vårt breda utbud av mjuka leksaker vi erbjuder både kaniner, björnar, kor, nyckelpigor eller pingviner, ponnyer och andra original djur, både rund, fyrkantig eller triangulär våra mjuka leksaker är platta och olika färger. Tänk broderade namnet på din baby och födelsedatum med färg och typsnitt i ditt val, och varför inte ditt telefonnummer i fall filten skulle gå förlorad. Det finns också en gåva bestående av en filt, en skallra och en rem är anpassad till handleden på ditt barn, alla erbjuds i en presentförpackning.

En födelsedag gåva eller en födelsedagspresent till ditt barn känner sig trygg med sin gosig mjuk som kommer att följa honom runt så mycket i sängen än i skolan eller dagis och vem ska trösta honom under hans större bekymmer. Du kan också matcha babyfilt med sina pyjamas så att han fick en ovanligt eller ens knyta sin napp i sin filt.

Det är en originell idé att tillfredsställa din pojke eller flicka enligt din smak.

Andra gåvor kategorin "Personliga Barnkläder" kan intressera dig:

Doudou Custom för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.