Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Coasters under glas Custom med billig bild


Ta originalitet till dina aperitifer med vår nedan anpassade glas med en text eller en bild. Lite extra bara göra kvällarna.
Sortera efter: pris - popularitet

Ta en originell touch till dina fester, middagar, imponera på dina gäster i cocktail timmen, eller markera en speciell händelse med dessa anpassade glasögon nedan och skydda ditt bord samtidigt uppgifter och fula glorior. Att erbjuda som en gåva för en födelse eller dop.

Vi valde runda glasunderlägg, offentlig hjärtformade, bi-material för sin kvalitet och äkthet trä: en trä ansikte som är värd anpassad produkt, ett ansikte täckt med en slip korkskikt . Massor 4 kommer med en trä lagringsmedium.

Följande anpassade glas för dina kvällar och aperitifer

Många möjligheter att skapa fantastiska glasunderlägg. För en klassisk version, som kommer att äga rum i ditt kök, lägga till din bästa fotominnen, porträtt, bild eller meddelande. För ett företag version, perfekt för restaurering handel, tycker om din logotyp, din slogan. För en tematisk version kul att samordna din inredning eller temat för ditt bröllop (av dem hjärtformad för den vackraste effekt). För att markera en folkfest, en sammankomst skapa temat för din fest med, till exempel, ett märke, en flagga ... Så många små minnen som dina gäster kommer att njuta och behålla efter festen i år.

När din gjort att anpassa, låt din kreativitet och från de konstnärliga filter som finns i vår konfigurator för ännu mer originalitet. Vi producerar en mer raffinerad din komposition genom vår färgimpregnering teknik fråga för en perfekt passform i tid. Denna gåva kommer att glädja din familj och vänner, man eller kvinna.

Erbjud ursprungliga Coasters att personifiera med ett foto

Visste du att träet var en symbol för den femte årsdagen? Här är en skapelse av fotogåva för detta tillfälle, med, varför inte, ett porträtt av par eller ett bröllopsfoto. Gå med i nytta med nöje och erbjuder kundanpassade linser nedan för att göra det själv för ett rack eller hänga julen att lysa upp ett bord och överraska dina vänner.

Andra gåvor kategorin "Personifierad Gava FÖR Matlagning" kan intressera dig:

Anpassade Underlägg för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.