Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Personlig gåva idé för matlagning, högkvalitativa utskrifter


För att få en touch av fantasi i köket utrymme, våra redskap och rätter är anpassningsbara efter behag.

Avslöja kock i dig, skapar ett kök som passar dig där du kommer att älska att laga läckra måltider för dina nära och kära med personligt köksredskap som kommer att ge glädje och originalitet i ditt kök. Presentartiklar som gåvan för tonåring, man eller kvinna!

Låt oss börja med innehav av ledaren: vi valt förkläden neutrala färger, svart eller vit, för att bättre belysa din skapelse att välja mellan modeller med endast haklapp eller midja, vit, svart eller mörkblå. Kompletteras med en matchande handske som effektivt skyddar dina händer från varma rätter från ugnen.

väsentliga tillbehör, skärbräda också tillåtet att skräddarsy. Glas mycket motståndskraftig, speciellt utformad för att fungera utan att repa, de tusen och en stab eller helikoptrar, det blir din kreativitet genom ett unikt objekt, användbar och dekorativa.

Tillbehör och unika bänkar

Om måltidsbrickor framför TV: n är tradition hemma, kommer du säkert hitta din lycka bland våra modeller i olika storlekar och olika färger, massivt trä, mahogny, svart eller naturliga. Även ost älskare kommer att njuta av detta erbjudande massivt trä toppen att äntligen presentera ostar på fantastiska landskap för en ursprunglig touch till måltiderna.

Vid cocktail timme, anser massivt trä glasunderlägg med kork yta för vidhäftning. Fyrkantiga, runda eller hjärtformade, dessa underlägg ge en festlig touch till dina aperitifer. Även vid frukost tid, koppar och muggar anpassas efter dina önskemål kommer att lysa upp din morgnar till att börja. Välj fotogåva för köket du vill!

med gåvor som kommer att ge dina gäster före utbytet, att erbjuda eller att erbjuda till jul, en födelsedag eller en inflyttningsfest. De yrkesverksamma catering kan välja dessa anpassade köksredskap som restaurangen i försköna varumärket logotyp. Medan fans av en idrottsförening, till exempel, kommer att skapa glasunderlägg som bär bilden av sitt lag för tredje halv.

Andra gåvor kategorin "Personifierad Gava Hem & Livsstil" kan intressera dig:

Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.