Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Slips tryckt med en billig bild eller en logotyp


Falla för en slips med ditt foto och meddelande. En originell present idé för kontoret.
Sortera efter: pris - popularitet
nya produkter

Slipsen är ett viktigt tillbehör i förvar hos en man att klä chic och elegant utseende. För ett bröllop eller dop, för ett möte eller en viktig verksamhet middag eller bara till jobbet varje dag, är detta tillbehör inbjuden vid ett flertal tillfällen. Modeaccessoar, varumärken konkurrerar uppfinnings produkter för att skapa färgstarka, illustrerade eller utsetts för att ge stil till din outfit. Mer originellt och ovanför bilden, blir halsduk trenden.

Våra kläder är noggrant utvalda för sin kvalitet finish, erbjuder vi vita modeller för att gifta sig alla dina skjortor och visa upp din personalisering. Du kommer att kunna anpassa efter dina önskemål ansiktet genom att lägga till ett foto, illustration, ett meddelande som du kan dekorera konstnärliga filter som tillhandahålls av vår online-konfigurator. För fars dag, be dina barn att göra en nätt design med en notering för sin pappa. Skanna och ladda upp den till vår guide för att skapa en personlig gåva som kommer att vara stolt över att bära under alla omständigheter.

Skapa en anpassad tie för fars dag eller för ett företags gåva och behaga män i ditt liv!

Om du är en entreprenör, tycker om detta tillbehör för att markera händelser såsom årsdagen av ditt företag och skapa sammanhållning av dina anställda. Banden med din logotyp kommer också att vara en del av en enhetlig en butik. Och föreningar, gillen, universitet kan också fästa sin image, deras slogan för att skapa en vacker enhet.

Skapa din gåva till bilden, kommer vi att göra resten. Vi återger troget din komposition med färgsublimeringsteknik med garanterad prestanda över tiden trots tvätt.

Slipsen är den perfekta presenten till en elegant man att erbjuda en födelsedag, jul, fars dag eller farfäder eller pension. Släpp loss din fantasi, blanda obegränsad text och bild, erbjuder vi dig kostnaderna för anpassning och skapa vackra tillbehör för mannen i ditt liv.

Andra gåvor kategorin "personlig kläder" kan intressera dig:

Slipsar för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.